Kundmottagare / Servicesäljare / Aftén Bil

Kundmottagare / Servicesäljare / Aftén Bil

Har du tidigare jobbat med kundmottagning? Är du kommunikativ, bra på att koordinera uppgifter och hålla hög servicenivå gentemot kunder och kollegor? Då kan jobbet som kundmottagare på Aftén Bil vara något för dig.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Aftén Bil AB.

Om företagetAftén Group är ett expansivt bolag där utveckling, framåtanda och nyfikenhet är viktiga delar. Idag finns de i Åkersberga, Upplands Väsby och Barkarby och är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Kia, Seat, Fiat, Jeep, Alfa Romeo och Abarth. Utöver det ingår även Aftén Däckcenter/Euromaster i koncernen.

Aftén Bil anläggningar i Åkersberga och Upplands Väsby är auktoriserade servicepartners för ett stort antal bilmärken. Det betyder att personalen har rätt utrustning och kvalifikationer för att hantera rätt bil. Verkstädena har endast reservdelar av högsta kvalité och endast de allra senaste programvarorna för respektive biltillverkare. Aftén Bil är medlemmar i MRF, branschorganisationen för bilhandel och verkstäder. För att vara medlem i MRF och även ingå i Godkänd Bilverkstad krävs regelbundna kvalitetskontroller. Kontrollerad Bilverkstad (KBV) utför stickkontroller för bedömningar och kvalitetsuppföljningar.

ArbetsuppgifterSom servicesäljare har du först och främst ansvaret för att ta emot och boka kunder och få dem att känna sig väl bemötta i verkstaden. Du är länken mellan sälj och service genom ditt kundbemötande. En vanlig dag tar du bland annat emot bilar som ska in för service, lämnar ut färdigservade bilar, ser till att allt är förberett inför ett besök samt att allt är som det ska efteråt. Detta innebär bland annat att erbjuda kunderna rådgivning och upprätta kostnadsförslag för reparationer och servicearbeten, säkerställa att korrekt arbete utförts och att kunden är införstådd med eventuella kostnader och arbetsutföranden. Andra uppgifter som ingår är att svara i telefon, ansvara över mailen och administrera olika affärssystem, göra kalkyler och arbetsordern på interna bilar som ska tas emot, sälja reservdelar, ha kontakt med generalagenterna angående garantier och hjälpa mekanikerna med diverse.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har tidigare jobbat i en kundnära roll
  • Körkort
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet som servicesäljare, kundmottagare eller annan försäljningsinriktad roll är meriterande
  • Systemvana, kunskaper i systemet Kobra är meriterande
  • Erfarenhet inom bilbranschen är meriterande
Denna roll kräver att du är kommunikativ, med andra ord har du som person en god social förmåga och du är serviceminded, både extern och internt. På Aftén är kundservicen lika viktig som teamkänslan och att ha kul på jobbet. Vi ser även att du är stresstålig då tjänsten tidvis innebär en stor arbetsbörda och snabba beslut. En god koordinationsförmåga krävs då det är många olika arbetsuppgifter som ska utföras samtidigt. Privat ser vi att du har en passion för bilar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Åkersberga
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicesäljare, kundmottagare, service, bilbranschen, Aftén Bil, Aftén, heltid, Åkersberga, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!