Kundkoordinator / medarbetare till Control Tower

Kundkoordinator / medarbetare till Control Tower

Vill du arbeta i en koordinerande roll inom logistik och värdesätter god service och kvalitet? Motiveras du av att arbeta relationsskapande och kundnära? Vi söker dig till en varierande tjänst på DB Schenkers avdelning Control Tower.

Om företagetDB Schenker i Sverige, som ingår i en global koncern, arbetar med att leverera transporttjänster världen över. De erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till att leverera lager- och logistiklösningar. Efter nästan 100 års verksamhet är de marknadsledande på den svenska marknaden. Idag är de runt 3500 medarbetare och finns representerade i 25 distrikt över hela landet.

ArbetsuppgifterSom medarbetare i Control Tower arbetar du med att hantera DB Schenkers största kunder genom att koordinera och lösa deras behov och problem. Avdelningen fungerar som ensam kontaktpunkt in för kunden och finns till för att underlätta för kunden. Du arbetar med olika arbetsuppgifter och det krävs att du blir insatt i kundens behov. Gruppen du kommer att tillhöra består av 7 personer samt en gruppchef.

Beroende på kundernas olika behov kan du i denna roll arbeta med allt från bokning av import-, export- och inrikesförsändelser, avvikelsehantering, prisförfrågningar, kundmöten till kvalitetssäkring av leverans och ekonomisk uppföljning.

Formella krav
  • Kundvana och erfarenhet från en relationsskapande roll
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Logistikerfarenhet är meriterande
Personliga egenskaper är minst lika viktiga som tidigare erfarenheter. För att vara framgångsrik i rollen krävs att du motiveras av att ge god service genom att agera pålitlig och engagaerad kontaktperson mot kunderna. Du vågar ta eget ansvar och arbetar självgående med egna initiativ. Då arbetet innefattar problemlösning krävs att du lugnt och metodiskt servar och löser problem åt såväl kunder som kollegor. För att kunna planera ditt arbeta bör du också vara strukturerad likväl flexibel i att dina dagar ser olika ut.

Givetvis delar du även företagets värderingar; Engagerad, Ansvarsfull och Open-minded.

Övrig information
Detta är ett vikariat på 1 år, möjlighet till förlängning finns. Pga höga säkerhetsklassningar är bakgrundskontroll en del av urvalsprocessen.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Lunda industriområde
Rekryterare: Johanna Edberg, johanna.edberg@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du andra frågor är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: koordinator, koordination, kundkoordinator, administration, administratör, control tower, schenker, service, logistik, transport, heltid, Stockholm, kund
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.