Kundansvarig/Säljare till Food Collective

Kundansvarig/Säljare till Food Collective

Är du en social, ansvarstagande och kommunikativ person? Har du tidigare arbetet inom dagligvaruhandeln? Vi söker dig som vill utvecklas i en roll som säljare i ett snabbväxande företag inom FMCG.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Food Collective.

Om företagetFood Collective är en fullserviceaktör inom FMCG-marknaden som säljer, distribuerar och marknadsför varor och tjänster till dagligvaruhandeln, e-handel och foodservice.

Food Collective affärsidé är att hjälpa företag med deras "go- to- market" - strategi samt att på uppdrag ta ansvar för deras nordiska affär. De fokuserar på attraktiva mat- och dryckeskoncept som bidrar till högre matkvalitet, är i harmoni med vår planet och tillför värde till sina kunder. Företaget består idag av ett team på sju personer som arbetar med att utveckla och erbjuda en modern fullservicelösning för varumärken på den nordiska marknaden.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare arbetar du främst med att bearbeta nya kunder riktad mot dagligvaruhandeln och servicehandeln. Tjänsten är ny och du har möjligheten att själv utforma metoder och tillvägagångssätt för att lyckas. Som kundansvarig och säljare bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer och ansvarar för införsäljningen av företagets produkter och tjänster. Du har även ett ansvar för att driva en lönsam tillväxt, både operativt och strategiskt. Du kommer ha möjlighet att utvecklas i rollen och påverka utformningen av tjänsten över tid.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 2 års erfarenhet från försäljning
  • Erfarenhet från FMCG eller livsmedel
  • Goda datakunskaper i Office, specifikt i Excel
  • Talar och skriver obehindrat svenska och har mycket goda kunskaper i engelska
I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Du räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill, vidare har du en analytisk förmåga att kunna förstå sortiment, pris, hylla, kampanj och butik.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:Säljare, Försäljning, AM, Kundansvarig, Food collective, Dagligvaruhandeln, Heltid, Stockholm, Gamla stan, Införsäljning, Nykundsbearbetning,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!