Kredithandläggare till Brixo

Kredithandläggare till Brixo

Har du erfarenhet av en kundkontakt? Är du därtill en person som trivs i en föränderlig miljö och är van att självständigt driva ditt arbete framåt? Här erbjuds du en utvecklande roll där du snabbt blir en viktig del Brixos fortsatta tillväxtresa!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Brixo.

Om företagetBrixo är ett svenskt fintechbolag som utmanar det traditionella banksystemet genom att erbjuda digitala kontokrediter till privatpersoner i Sverige. Bolaget strävar efter att förenkla och förbättra marknaden för finansieringstjänster genom att med innovativa kreditprodukter och noggranna kreditprövningar tillgängliggöra krediter för en bredare allmänhet. Brixo har idag fyra olika kreditvarumärken som erbjuder kontokrediter på upp till 30 000 kronor. Bolaget grundades 2014 och är ett konsumentkreditinstitut som står under Finansinspektionens tillsyn. Bolaget har idag 18 anställda och en total utlåningsportfölj om cirka 230 miljoner kronor.

Länk till Brixos hemsida: https://brixo.se

ArbetsuppgifterDu kommer tillhöra avdelningen Operations och dina dagliga arbetsuppgifter omfattar både kreditgivning och kundtjänst/support. Spannet av ärenden som kommer in är brett, vilket innebär att du kommer hantera många olika typer av ärenden. I rollen har du kontakt med både nya och befintliga kunder via telefon, chatt och mail. Du erbjuds en introduktion för att skapa en förståelse för Brixos arbetssätt och system. Du arbetar tillsammans med andra i ett team på en arbetsplats som värdesätter samarbete och präglats av att ha roligt och utvecklas tillsammans med företaget.

Ett urval av arbetsuppgifter:
  • Kontakt med kunder via telefon och e-post
  • Handläggning av kreditansökningar
  • Administration av våra befintliga krediter
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • Arbetslivserfarenhet av kundservice
  • Det är meritierande med erfarenhet av kundtjänst och/eller kreditgivning
För att trivas i rollen som kredithandläggare är du en person som har förmåga att skapa och upprätthålla struktur i ditt arbete och prioritera rätt saker. Vidare trivs du i en varierande roll där du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att ta egna beslut. Du driver självständigt dina arbetsuppgifter samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och ser värdet med att arbeta tillsammans i ett team. Du är en social person som gärna tar första steget i ett samtal och som inte räds av nya utmaningar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centralt i Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, administration, kundtjänst, Brixo, kredit, Stockholm, kredithandläggare, handläggare, heltid, rekrytering, junior, inkasso, service
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!