Koppartekniker till marknadsledande Eltel

Koppartekniker till marknadsledande Eltel

Har du arbetat som koppartekniker och trivs i en roll med frihet under ansvar? Hos Eltel blir du en del av ett sammansvetsat gäng med stor variation i arbetet.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetEltel Networks är Europas ledande infranetföretag och de är specialiserade på att planera, bygga och underhålla samhällets el- och telenät. De befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare som vill vara med på deras spännande resa. Totalt har de cirka 9 600 anställda.

ArbetsuppgifterDitt huvudsakliga ansvarsområde som koppartekniker är att skarva koppar hos Eltels kunder. Du kommer ha uppdrag runtom i Storstockholm och arbetar i team tillsammans med en annan koppartekniker då ni arbetar på projekten tillsammans. Konkreta arbetsuppgifter är att gå igenom dokumentation och tolkning av nätscheman, felsökning samt skarvning och omskarvning av plast -, pappers - och blykabel. Efter slutfört arbete dokumenterar du därefter och återrapporterar att det är slutfört.

Syftet med rollen är att säkerhetsställa att Eltel lever upp till sina kunders önskan på ett säkert sätt och med hög kvalité. Du har tät och löpande dialog med övriga i teamet såsom produktionsplanerare, byggledare eller projektörer. Ni har en veckovis planering som ni utgår från och besöker därefter de olika projekten som kan ta mellan tre dagar till tre veckor att slutföra.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet som koppartekniker
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du en kreativ problemlösare med ett engagemang i ditt i arbetet. Du är van att arbeta självständigt och strukturera ditt eget arbete. Att ge god service och fullfölja dina uppdrag affärsmässigt och med god kvalité är viktigt för dig. Du är heller inte rädd för att prova på nya uppgifter. Jobbet kan ibland vara fysiskt utmanande så det är viktigt att ha god fysik.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: eltel, tekniker, koppar, fiber, koppartekniker, teknik, stockholm, teleteknisk, underhåll, service, kopparskarvning, el, elektriker, Stockholm, koppar, kabel
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!