Koordinator till SWARCO

Koordinator till SWARCO

Är du en person som gillar många kontaktytor och är serviceminded? Gillar du att arbeta i ett högt tempo med administrativa och koordinerande arbetsuppgifter? Här får du chansen att arbeta på ett växande internationellt företag som kännetecknas av en stor entreprenörsanda och teamkänsla. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Detta är initialt ett konsultuppdrag med väldigt goda möjligheter till överrekrytering, och det är uttalat att SWARCO har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och SWARCO en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

SWARCO är en österrikisk privatägd koncern med huvudkontor i Wattens/Innsbruck och finns representerade i mer än 80 länder. Deras fokus är på intelligenta system för trafikmarknaden och verksamheten består av utveckling, marknadsföring och försäljning av datoriserade styr-, övervaknings- och informationssystem, produkter och tjänster för väg-, kollektivtrafik och parkering. SWARCO Sverige AB är idag ca 110 anställda och har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Deras kunder är främst Trafikverket, kommuner, kollektivtrafikhuvudmännen, Swedavia samt ett antal privata parkeringsoperatörer, fastighetsägare och köpcentrum. De arbetar både med större projekt, installationer och eftermarknadsservice.

Arbetsuppgifter

I rollen som koordinator har du huvudansvar för planering av ärenden kopplat till SWARCOs verksamhet. Du tillhör ett team om fyra koordinatorer där ni har till uppgift att koordinera tekniker och kunder för diverse underhåll och reparationer. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att ta emot felanmälningar per mail och hämta arbetsorder i kundsystem för att sedan dela ut uppdrag till servicetekniker runt om i Sverige. Du har även kontakt med SWARCOs kunder, oftast per mail men ibland per telefon. I rollen har du ansvar för dokumentering och rapportering efter slutfört uppdrag. Du ansvarar även för fakturering gentemot kunderna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* Erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem
* Arbetslivserfarenhet från en liknande roll som innefattat koordinerande och administrativa arbetsuppgifter är meriterande
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Vi tror att du som person är serviceminded, affärsmedveten och har lätt för att bygga relationer med människor. Du har lätt för att kommunicera, både i skrift och muntligt och ser dig själv som en social person. Du driver ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och är ansvarsfull, strukturerad och ordningsam. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Skogås, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Koordinator, administratör, servicekoordinator, dokumentering, rapportering, Heltid, Stockholm

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.