Koordinator till SWARCO

Koordinator till SWARCO

Är du en person som gillar många kontaktytor och är serviceminded? Gillar du att arbeta i ett högt tempo och med administrativa och koordinerande arbetsuppgifter? Här får du chansen att arbeta på ett växande internationellt företag som kännetecknas av en stor entreprenörsanda och teamkänsla!

Om tjänstenVi söker tillsammans med SWARCO två koordinatorer. En av rollerna vi söker är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SWARCO. Den andra rollen är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 10 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos SWARCO. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetSWARCO är en österrikisk privatägd koncern med huvudkontor i Wattens/Innsbruck och finns representerade i mer än 80 länder. Deras fokus är på intelligenta system för trafikmarknaden och verksamheten består av utveckling, marknadsföring och försäljning av datoriserade styr-, övervaknings- och informationssystem, produkter och tjänster för väg-, kollektivtrafik och parkering. SWARCO Sverige AB är idag ca 110 anställda och har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Deras kunder är främst Trafikverket, kommuner, kollektivtrafikhuvudmännen, Swedavia samt ett antal privata parkeringsoperatörer, fastighetsägare och köpcentrum. De arbetar både med större projekt, installationer och eftermarknadsservice.

ArbetsuppgifterI rollen som koordinator har du huvudansvar för planering av ärenden kopplat till SWARCOs verksamhet. Du tillhör ett team om fyra koordinatorer där ni har till uppgift att koordinera tekniker och kunder för diverse underhåll och reparationer. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att ta emot felanmälningar per mail och hämta arbetsorder i kundsystem för att sedan dela ut uppdrag till servicetekniker runt om i Sverige. Du har även kontakt med SWARCOs kunder, oftast per mail men ibland per telefon. I rollen har du ansvar för dokumentering och rapportering efter slutfört uppdrag. Du ansvarar även för fakturering gentemot kunderna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem
  • Arbetslivserfarenhet från en liknande roll som innefattat koordinerande och administrativa arbetsuppgifter är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du som person är anpassningsbar och har lätt för att bygga relationer med människor. Du har lätt för att kommunicera, både i skrift och muntligt och ser dig själv som en social person. Du driver ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och är ansvarsfull och ordningsam. För att trivas i rollen är du som person anpassningsbar och har lätt att skifta fokus snabbt.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Skogås, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Koordinator, administratör, servicekoordinator, dokumentering, rapportering, Heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!