Koordinator / Administratör / Nätoperatör till Com Hem

Koordinator / Administratör / Nätoperatör till Com Hem

Är du tekniskt intresserad, tycker om att ha mycket kundkontakt och drivs av att hitta kreativa lösningar? Har du erfarenhet av kundtjänst och hantera flera ärenden parallellt? Com Hem erbjuder en spännande teknisk miljö där du får agera spindeln i nätet.

Om företagetCom Hem levererar tv, telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag, och är en av Sveriges ledande operatörer med över 2 miljoner anslutna hushåll till deras nät. De har en hög ambition och den långsiktiga målsättningen är att ha Sveriges mest nöjda kunder. Det vill de först och främst uppnå genom att erbjuda förstklassig tillgång till kommunikation samt leverera ett personligt bemötande och vara en leverantör med en proaktiv attityd till innovation och service. Som medarbetare blir du en avgörande pusselbit till detta då de anser att rätt talanger och lagarbete är nyckeln till framgång.

ArbetsuppgifterDu kommer tillsammans med ditt team ansvara för incidenthantering av Com Hems fastighetsnät. Via ärendehanteringssystemet ServiceNow tar du emot ärenden när kunder upplever störningar i deras nät. Ditt ansvar är att boka in en tid hos kund och deras grannar då fälttekniker kan komma ut för att åtgärda felet. Arbetet innebär att du håller en tät kontakt med kund, fastighetsägare/fastighetsskötare, fälttekniker andra interna avdelningar. Du ser till att teknikernas dagar är bra planerade utifrån flera parametrar, så som körsträckor, teknisk kompetens hos fältteknikerna och önskemål från kunder. Under ärendets gång uppdaterar du kunden kontinuerligt. Efter att en fälttekniker varit ute hos kund får du en återrapport och om ärenden är löst stänger du ärendet och skriver en rapport, är ärendet inte löst fortsätter felsökningen till det att ärendet är löst.

Du börjar din anställning med utbildning och kommer sitta med erfarna kollegor du kan vända dig till för frågor och hjälp. Arbetstiderna är 08.00-16.30.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av administrativt och/eller servicerelaterat arbete
  • Du utrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Vi ser att du som söker är kommunikativ och social då du kommer att ha en tät dialog med kunder, fälttekniker och andra interna avdelningar. Du drivs av att hitta lösningar och samarbeta för att göra dina kunder nöjda. Vidare är du noggrann och strukturerad i ditt arbete då rollen är av koordinerande karaktär och du hanterar flera ärenden samtidigt. Com Hem söker dig som vågar utmana, har ett bra driv och vill utvecklas i rollen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Kungsholmen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Slingfel, nät, dispatcher, kundsupport, support, koordinator, dispatch, administratör, administration, heltid, centralt, telekom, support, Com Hem
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.