Kontraktadministratör / Administratör / Kontrakthandläggare / Finsktalande

Kontraktadministratör / Administratör / Kontrakthandläggare / Finsktalande

Vill du arbeta i en administrativ och självgående roll? Är du finsktalande? Vi söker dig som vill jobba som kontraktadministratör hos NCH

Om företagetNCH Europa är en av de största divisionerna inom NCH bolaget; ett multinationellt företag som grundades i USA. NCH finns globalt i 55 länder och har ett nätverk med över 8 000 säljare. NCH erbjuder de bästa lösningarna på marknaden med fokus på att hjälpa företag inom service, industri och infrastruktur. NCH tillverkar och säljer kemiska produkter inom rengöring och bränsleförbättring samt kontrakt för maskiner.

ArbetsuppgifterI rollen som kontraktadministratör tillhör du Sales Support- funktionen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är administration av kontrakthantering och ge daglig service och support till säljavdelningen.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen är:
  • Registrera nya kontrakt och vid behov nya kundnummer
  • Administrera kontraktordrar samt reservdelar och servicekemikalier
  • Besvara frågor från säljorganisationen och servicetekniker
  • Flytta kunder och kontrakt vid förändringar i distrikt, säljare och tekniker
  • Organisera och arkivera servicekontrakt
  • Vid behov uppdatera service-ersättningar och kontraktsprislistor
  • Uppföljning och administration av serviceärenden
Inledningsvis erbjuds en introduktion för att få bästa förutsättningar för att lyckas i rollen.

Formella krav
  • Systemvana. Erfarenhet av ERP system är meriterande exempelvis SAP och/eller Oracle
  • Erfarenhet av kundservice och orderadministration är meriterande
  • Har mycket goda kunskaper i svenska, engelska och finska i både tal och skrift.
För att trivas i rollen tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det behövs. Vidare ser vi även att du är noggrann i ditt arbete och är uppmärksam på detaljer. Du har även en analytisk förmåga och motiveras av att agera problemlösande.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos NCH.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: finska, finsktalande, rekrytering, administration, administratör, service, support, kontrakt, kontrakthandläggare, kontraktadministratör, heltid, Kista
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.