Kontorsassistent / Kontorsservice / Linklaters

Kontorsassistent / Kontorsservice / Linklaters

Vill du jobba i en omväxlande miljö på ett internationellt företag? Har du tidigare erfarenhet av ett serviceinriktat yrke, är händig och gillar att ha varierade arbetsuppgifter? Då kan du vara Linklaters nästa Kontorsassistent!

Om företagetLinklaters lämnar juridiska råd till världens ledande företag, finansiella institutioner och organisationer. Med 30 kontor i alla stora affärs- och finanscentra levererar Linklaters en unik service till klienter i hela världen. Du får arbeta brett och vara en del av ett framgångsrikt bolag som är centralt lokaliserat i Stockholm. På kontoret lär du känna alla medarbetare med det mindre kontorets personlighet samtidigt som du ingår i ett större internationellt sammanhang där du får ta del av stödfunktioner, internationella processer samt ett gediget utbildningspaket.

ArbetsuppgifterSom kontorsassistent kommer du att vara en del av Linklaters avdelning för kontorsservice och ditt arbete inkluderar såväl intern- som extern service med varierande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat posthantering, administration kring passersystem, inköp av kontorsmaterial, ta emot leveranser, kontakt med leverantörer, utföra enklare service och underhåll, ansvar för systematiskt brandskydd samt viss möblering i samband med events på kontoret. Utöver detta hjälper du dina kollegor med administrativa uppgifter som exempelvis mer omfattande kopieringsjobb.
Vidare avlastar du i perioder också företagets reception och växel, vilket innebär både interna och externa kontaktytor med besökare, klienter och internt anställda på något av Linklaters andra kontor.
Detta är en tjänst på heltid och du kommer arbeta måndag till fredag mellan 09:00-17:00, med möjlighet till flextid.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbeten, alternativt av ett arbete inom service.
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
För att lyckas i rollen ser vi att du är en serviceinriktad och social person som trivs med att ha både intern kontakt med kollegor och extern kontakt mot företagets besökare. Vidare ser vi att du trivs med att ta mycket ansvar över dina arbetsuppgifter och räds inte att på egen hand ta dig an problem som du stöter på. Då rollen innehåller varierade arbetsuppgifter ser vi att du är en flexibel person som trivs i en föränderlig miljö där arbetstempot kan variera.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Linklaters.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Affärsjuridik, juridik, vaktmästare, kontorsassistent, kontorsservice, service, intern service, intern, heltid, extern service, reception, växel
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.