Konsultoperativ köpare till Ework

Konsultoperativ köpare till Ework

Vi söker dig som brinner för förhandling och administration samt vill arbeta med konsultinköp inom IT-området. Tycker du att det verkar vara intressant med förbättring av inköpsprocesser? Vill du arbeta i en varierad roll med mycket ansvar? Då är detta någonting för dig.

Om företagetEwork har en stark entreprenörsmässig företagskultur. Den visar sig i strävan efter att ha en ledande, innovativ roll på marknaden. Sedan starten 2000 har Ework lett en utveckling som stöpt om den nordiska konsultmarknaden. Ework är idag en marknadsledande, självständig konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och affärsutveckling. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. De har ramavtal med över 160 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag 7000 konsulter ute på uppdrag. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och företaget är noterat på NASDAQ OMX Stockholm.

Ework söker nu en kollega som vill vara med på deras tillväxtresa. Du kommer att tillhöra Eworks kundteam som sitter hos kund och stöttar beställare med strategiska inköp av konsulttjänster.

ArbetsuppgifterI rollen som konsultoperativ inköpare kommer du att arbeta på plats hos kunden i deras lokaler och hantera de operativa upphandlingar relaterade till konsultinköp. Du kommer att tillhöra en ny grupp men Ework har i dagsläget liknande team ute hos andra kunder.

Övergripande ansvar:
 • Samordna konsultbehov och fungera som en länk mellan kund och marknad
 • Kvalificera förfrågningar i nära samarbete med Line Managers
 • Kvalificera inkommande kandidater i kunds system (Fieldglass) och presenterar dem för Line Managers
 • Skapa och godkänna arbetsförmedling i Fieldglass för Line Managers
 • Hantera frågor relaterade till tidtabeller och godkänna tidsrapporter
 • Besvara andra operativa frågor relaterade till IT-konsultation
 • Se till att priser för konsulttjänster är i linje med marknaden
 • Se till och spåra programmets prestanda (KPI och SLA)
 • Standardisera definition av jobbkategorier och specialområden tillsammans med Ework sourcing-partners
Formella krav
 • Erfarenhet av förhandling
 • Eftergymnasial utbildning
 • Minst tre års arbetslivserfarenhet inom relevant område
Meriterande erfarenhet:
* Tidigare erfarenhet av konsultinköp

Som person ser vi att du har lätt för att knyta kontakter på företag, du är kommunikatv och rådgivande i ditt arbetssätt. Du driver självständigt ditt arbete framåt och trivs också med att samarbeta i grupp. Denna roll kräver att du är förtroendeingivande och trivs i att hjälpa beslutstagare med tekniska rekryteringsprocesser. Du är nyfiken och motiveras av att ständigt utvecklas.

Övrig information
Start: Enligt överrenskommelse
Plats: Södertälje, hos Eworks kund
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.