Konsultansvarig / konsultadministratör / bemanningsassistent

Konsultansvarig / konsultadministratör / bemanningsassistent

Drivs du av utveckling och trivs i en expansiv miljö? Det här är tjänsten för dig som vill arbeta kvällar och helger på ett engagerat företag där du får ta mycket eget ansvar.

Om företagetFöretaget är verksamma inom vårdbemanning och har som ambition att förbättra svensk sjukvård genom ökad tillgänglighet, i form av återkommande och högkvalificerad vårdpersonal. För att skapa hög kontinuitet och kvalitet fokuserar företaget på ett noggrant urval, spetskompetens, långsiktigt tänkande och personligt engagemang. De grundades 2011 och har sedan start haft en stark tillväxt. Idag arbetar 73 personer på företaget vars huvudkontor är placerat i Stockholm. Det är ett ungt och engagerat team som förutom hårt arbete gör många sociala aktiviteter tillsammans, både på och utanför arbetet. Då efterfrågan på konsulter inom sjukvården ökar och företagets mål är att bli marknadsledande inom vårdbemanning under 2017, söker de nu fler personer som vill ansvara över konsulter och vara med på tillväxtresan.

ArbetsuppgifterI rollen som konsultansvarig arbetar du dedikerat mot konsultsidan i ett nära samarbete med övriga medarbetare på företaget. Du kommer att hantera hela flödet från uppsökande av konsulter till intervjuer, kvalitetskontroller, referenstagning och presentation av konsulter mot kundansvariga. Syftet med rollen är att bredda företagets nätverk inom vårdsektorn och se till att aktuella konsulter får nya bemanningsuppdrag inom vården. Arbetet är förlagt vardagar mellan cirka 13:00- 21:00 samt över helgdagar. Beroende på dina önskemål är företaget öppet för såväl en deltids- som heltidstjänst.

Som konsultansvarig får du möjlighet att utvecklas inom ett expansivt företag med god tillväxt.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning. Meriterande med eftergymnasial utbildning
  • Arbetslivserfarenhet inom försäljning och service är starkt meriterande
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift
För att trivas i rollen drivs du av att prestera och ta mycket eget ansvar. Du är självständig och strukturerad i ditt sätt och tummar aldrig på kvalitén i ditt arbete. För att trivas på företaget är det även viktigt att du är en lagspelare som motiveras av att samarbeta med andra. Du har en förmåga att bygga upp goda relationer och skapa ett förtroende mot de personer du arbetar med.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön + provision
Omfattning: Flexibla med allt ifrån 50%-100%

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: bemanning, vårdbemanning, konsult, HR, försäljning, sälj, sjukvård, sjuksköterska, läkare, socionomer, psykologer, sjukgymnast, konsultansvarig, administration
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.