Konsultagent / Konsultansvarig / Nätverksansvarig för Developers Bay

Konsultagent / Konsultansvarig / Nätverksansvarig för Developers Bay

Hos Developers Bay erbjuds du en tjänst där du får chans att påverka både resultat och arbetssätt för ett ledande konsultbolag inom IT. Motiveras du av att ha många kontaktytor? Har du känsla för att matcha konsult med arbete? Då är detta något för dig

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Developers Bay.

Om företagetDevelopers Bay är Sveriges främsta agentur och community för seniora IT-specialister. Företagets uppdrag är att representera de bästa IT-specialisterna på marknaden och matcha dem med relevanta uppdrag hos deras kunder. De särskiljer sig genom sitt fokus på kvalitet och sin modell med medlemskap som knyter dem närmare sina konsulter.
I dagsläget består Developers Bay av över 550 frilanskonsulter med 100 konsultbolag i nätverket samt fler än 100 kunder.
Du kommer in i ett välfungerande och etablerat bolag i stark tillväxt vilket betyder att du har möjlighet att vara med och påverka utvecklingen. Developers Bay växer snabbt och för rätt person finns möjlighet att vara med på en givande resa

ArbetsuppgifterSom Konsultansvarig ingår du i ett leveransteam och får en viktig roll i bolaget med målsättningen att bredda nätverket av konsulter samt att matcha konsulter till uppdrag förmedlade via Developer Bays Account Managers. Leveransteamet arbetar med att bredda nätverket av frilanskonsulter och partnerkonsultbolag. Genom tilldelade fokusområden och arrangerade event lär du känna dina konsulter för att sedan kunna identifiera vilka uppdrag konsult passar bäst till.

Du kommer huvudsakligen arbeta med:
  • Konsultprocessen: ansvara för vår konsultprocess vilket inkluderar att granska CV'n, genomföra konsultmöten, administrera tekniska tester, genomföra referenstagning, ha hand om onboarding i konsultsystem samt viss sourcing och rekrytering av nya konsulter till nätverket
  • Matchning: matcha rätt konsult till rätt uppdrag genom att arbeta i våra verktyg och genom dialog med konsulter och kunder.
  • Medverka på konsultintervjuer hos kund och agera bollplank gentemot kund
  • Nätverksansvarig: du kommer att delta på våra event och kontinuerligt vara i kontakt med dina konsulter.
  • Bidra med utveckling av leveransteamet och dess arbete
Formella krav
  • 2-4 års erfarenhet av arbete med IT konsulter eller motsvarande
  • IT/teknisk kunskap då du kommer att matcha IT-kandidater med kunders uppdrag
  • Svenska och engelska
Det är meriterande om du har arbetat med projektledning, sourcing, rekrytering och matchning inom bemannings- eller konsultbranschen.

Du är en person som person trivs när du ständigt får testa nya vägar och sätta upp nya strukturer för ditt arbete. I detta team kommer du få vara med och utveckla arbetssättet tillsammans med resterande team. Det är därför viktigt att du trivs i att arbeta i team men med eget ansvar för dina konsulter/kunder. Som person är du också nyfiken på teknik och är ständigt på jakt efter att arbeta innovativt för att nå mål och strategier.

Som Konsultansvarig på Developers Bay kommer du få en god inblick i de mest eftertraktade områden inom IT, du kommer ha ett helhetsansvar för de konsulter som är i nätverket samt för de som är ute på uppdrag. För att bli framgångsrik i denna roll är du en person som ständigt vill vidga ditt kontaktnät, du är intresserad av dina medmänniskor och har ett gott minne för deras kompetens och vart den gör sig bäst.

Din styrka är att du är en "doer" som är strukturerad och noggrann. Du har lätt att knyta an till andra och uppträder på ett professionellt arbetssätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Tegnérgatan 34 i centrala Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse
https://developersbay.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: sourcing, IT konsult, rekrytering, search, IT, onboarding, intervju, interview, konsultchef, bemanning, Stockholm, heltid, omgående, nätverk, event, agil
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.