Konsult / Microsoft Dynamics 365 / ERP till nystartat bolag

Konsult / Microsoft Dynamics 365 / ERP till nystartat bolag

Har du erfarenhet inom Microsoft Dynamics 365? Lockas du förutom konsultrollen av en möjlighet att delta i ett spännande bolagsbygge? I den här rollen erbjuds du en unik möjlighet att vara med och forma ett företag med visionen att bli nordens ledande inom sitt område.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetVi söker för kunds räkning förstärkning till ett nystartat konsultbolag. Företaget har som mål att bli nordens ledande partner för rådgivning och implementationstjänster inom ERP-processer och Microsoft Dynamics. Bolagets grundare har djup och bred förankring inom framförallt Retail, E-Commerce och Supply Chain vilket skapat ett starkt erbjudande, framförallt inriktat på förändringsarbete inom varuförsörjande och producerande verksamheter där Microsoft Dynamics 365 är en central möjliggörare. Hos bolaget ges du möjligheten att arbete i multifunktionella team med specialister inom projekt- och programledning, förändringsledning, strategi, analys, processförbättringar och teknik.

Bolaget ser en ökande efterfrågan och behöver med det blir fler. Bolaget har en attraktiv kompensationsmodell baserad på senioritetsnivå. Som anställd erbjuds du att arbeta i intressanta och utvecklande kunduppdrag samtidigt som du har stor möjlighet att att bygga och forma bolagets utveckling. Företaget strävar efter en inkluderande kultur som präglas av ledorden: professionalism, prestigelöshet och omtanke.

ArbetsuppgifterI rollen som affärskonsult är du med och bidrar till kundernas framgång genom rådgivning, projektledning, implementation eller utveckling. Samtliga projekt är relaterade till ERP-processer och plattformen Microsoft Dynamics 365. Utifrån senioritetsnivå bidrar du även till egen beläggning samt deltar i varierande omfattning i marknadsbearbetning hos befintliga och nya kunder. I och med att bolaget är ungt och under tillväxt förväntas du också bidra i arbetet med att utveckla marknadens bästa arbetsplats, primärt genom eget engagemang och attityd, men även inom rekrytering, organisation och kunderbjudande.

Formella krav
  • Goda kunskaper inom en eller flera delar av Microsoft plattform Dynamics 365
  • Gedigen förståelse och erfarenhet av att utveckla ERP- och affärsprocesser samt verksamhetsförståelse inom finans eller operations som konsult eller i linje
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på engelska, svenska är meriterande
Meriterande:
  • Konsultbakgrund
  • Genomfört ett eller flera ERP-införanden end-to-end
  • Goda kunskaper inom affärsprocesser och verksamhetsförståelse inom finans, inköp, WMS, logistik eller E-commerce
  • Certifiering inom Dynamics-plattformen eller kringliggande produkter inom Microsoft (PowerApps, PowerBI, LogicApps etc)
  • Arbetat med andra ERP-system
För att trivas i rollen är du är en person som är van att arbeta självständigt och som gärna tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Du har förmåga att strukturera ditt eget arbete och prioritera vart du ska lägga ditt fokus. Vidare är du kommunikativ och relationsskapande i den bemärkelsen att du har enkelt för att samarbeta med både kunder och kollegor. Du är ambitiös och har ett driv som resulterar i att du sätter höga mål för dig själv och arbetar aktivt för att nå dessa. Självfallet motiveras du av att arbeta mot kunder och hitta lösningar kring deras eventuella utmaningar. Slutligen har du en affärsmässig inställning och en vilja att driva företaget du arbetar för framåt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Affärskonsult, konsult, Microsoft Dynamics, ERP, applikationskonsult, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!