Konstruktör till Lifts All

Konstruktör till Lifts All

Har du ett stort och genuint intresse för teknik och mekanik? Brinner du även för att utveckla produkter och förstår helheten inom tekniken? Hos Lifts All erbjuds du en varierande roll med stort eget ansvar.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Lifts All.

Om företagetLifts All är en svensk leverantör av lyftutrustning för produkthantering till industri, handel och pharma. De säljer även till återförsäljare samt till flygplatser, internationellt. Lyftutrustningen ersätter manuella lyft och möjliggör att företag kan skapa en bättre arbetsmiljö och reducera förslitningsskador. Företaget har en gedigen erfarenhet av pneumatiska lyfthjälpmedel där lösningarna skräddarsys efter kunders behov. Du arbetar tätt med dina kollegor då försäljning, utveckling och produktion sitter under samma tak. Lifts All har kontor, produktion och lager i norra delarna av Stockholm. Här arbetar ett 40-tal anställda, företagskulturen är familjär och präglas av en stark gemenskap och prestigelöshet.

ArbetsuppgifterSom konstruktör ingår du i ett team av konstruktörer och du samarbetar tätt med avdelningarna försäljning, produktionsutveckling och tillverkning, från kundorder till färdig produkt. Du kommer bära det yttersta ansvaret för dina egna produkter, men kommer samtidigt arbeta nära tillsammans med de andra i teamet. Du designar lyfthjälpmedel anpassade efter kundföretagets specifika behov. Vidare arbetar du även med utveckling, effektivisering och förbättring av befintliga produkter. I rollen som konstruktör ställs det höga krav på tekniskt hantverk och förståelse för ritningsmomentet. Du kommer även ha tät kundkontakt och regelbunden uppdatering mot kunder. Resor till kunder i Sverige och internationellt kan förekomma

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
  • Goda kunskaper inom mekanik, meriterande med kunskap inom el/elektronik
  • Mycket goda kunskaper i Solid Works alternativt motsvarande CAD-program
  • Goda kunskaper i ERP lösning Monitor eller motsvarande med tonvikt på beredning, inköp, artikelregister etc
  • Erfarenhet av PDM
  • Erfarenhet av projektarbete/projektledning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Utbildning som maskiningenjör eller annan maskinteknisk utbildning med hållfasthetsberäkningar, materialval mm.
  • B-körkort
För att trivas i rollen är du genuint intresserad av teknik och mekanik. Du är även strukturerad och utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant sätt samtidigt som du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi ser även att du är självgående och tar initiativ i dina olika projekt. Rollen innebär att du har en god vana att kommunicera med olika typer av personer då du kommer ha mycket kontakt både internt och externt. Du arbetar projektorienterat då varje kundorder är ett nytt projekt där du arbetar för att nå lönsamhet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Järfälla/Kallhäll, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Konstruktör, Teknik, Mekanik, LiftsAll, Heltid, Stockholm, norrort
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!