Konstruktör / projektledare till Diskomat

Konstruktör / projektledare till Diskomat

Är du högskoleingenjör och vill jobba med konstruktion och projektledning i ett växande företag? Diskomat erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling i takt med familjeföretagets tillväxt.

Om företagetBravura söker en konstruktör/projektledare till Diskomat. Diskomat är ett familjeägt företag som är ledande leverantör av diskrumslösningar för krävande applikationer. Diskomat levererar lösningar till sjukhuskök, skolkök, food courts, personalrestauranger och flygkök som hanterar stora volymer disk, samt på a la carte restauranger som hanterar ett mer exklusivt och ömtåligt sortiment av glas, tallrikar, bestick och uppläggningsfat etc.

Diskomat erbjuder bästa service och bästa kvalitet på strategisk nivå genom att skapa kostnadseffektiva, ergonomiska, energieffektiva och miljöanpassade disksystem och på detaljnivå som fokuserar på produkterna/diskgodset samt hanteringen av dem.

ArbetsuppgifterSom konstruktör/projektledare arbetar du brett. Du arbetar med hela ledet från kundkontakt med diskussioner gällande behov, lösnings- och kostnadsförslag till ritningar, konstruktioner till att sätta upp kundens behovsanpassade lösning. Du samarbetar med montörer, servicetekniker och företagets underleverantörer. I rollen erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter där du arbetar självständigt för att arbeta upp en egen kundportfölj. I dina arbetsuppgifter ingår även följa anläggningen till slutbesiktning efter garantitidensutgång på 2-5 år.

Formella krav
  • Högskoleingenjör/Civilingenjör inom maskinteknik, mekatronik eller inbyggda styrsystem
  • Från 3-4 års arbetslivserfarenhet inom materialproduktionssystem, mekanisk konstruktion eller maskinella anläggningar
  • Erfarenhet av Inventor, Auto Cad eller likande 2D & 3D CAD-program (meriterande)
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
I denna tjänst trivs du som är engagerad, strukturerad och ansvarstagande. Du är flexibel och tycker om att ha en variationsrik vardag. Vidare är du lösningsfokuserad och vill hela tiden lära dig nya saker inom området. Självklart är du kommunikativ och trivs i en roll där du har många sociala kontaktytor.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: civilingenjör, högskoleingenjör, maskinteknik, mekatronik, materialproduktionssystem, mekanisk konstruktion, maskinell anläggning, konstruktör, projektledare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.