Konstruktör / hydraulikkonstruktör / Hydac

Konstruktör / hydraulikkonstruktör / Hydac

Har du en utbildning inom maskinteknik och vill arbeta inom hydraulikkonstruktion? Här ges du möjlighet att ta fram skräddarsydda ritningar utifrån kundens behov och driva ditt eget arbete framåt.

Om företagetHydac är en av världens absolut ledande leverantörer av hydraulikkomponenter och system. De är en tyskägd familjekoncern som idag har över 9000 anställda, ett femtiotal egna dotterbolag på de viktigaste marknaderna samt verksamhet genom partners i de flesta andra länder. Tillverkning av bolagets produkter och system sker företrädesvis i egna fabriker i Europa, men för att kunna ge bästa leveranssäkerhet och kundservice lokalt har Hydac även eget lager och produktion av system (HPU) i Sverige.

Denna roll är placerad på det svenska huvudkontoret i Spånga. Här erbjuds du som har ett starkt tekniskt intresse en tjänst där du omges av kompetenta kollegor i ett familjärt och väletablerat företag.

ArbetsuppgifterSom konstruktör består dina arbetsuppgifter i att konstruera skräddarsydda hydrauliksystem utifrån kundens specifika önskemål. I rollen ingår bland annat kalkylering, framtagning av hydraulschema, layout, tillverkningsritningar och manualer, där du arbetar i SolidWorks. Därtill ingår att genomföra riskanalyser enligt maskindirektiv. Du arbetar självständigt där du planerar ditt arbete, men även i nära samarbete med teamet som består av två andra konstruktörer samt tre montörer. Vid behov kan du själv behöva hoppa in och hjälpa till med monteringen.

Arbetstiderna omfattar heltid, vardagar under tiderna 08:00-16:30 med möjlighet till flex.

Formella krav
  • Flerårig teknisk utbildning med inriktning maskinteknik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom hydraulik
  • Mekanikintresse
  • Förståelse för ritningslösning och hydraulschema
  • Goda datorkunskaper och goda kunskaper i Office-paketet
  • Du är flytande i svenska och engelska, tyska ses som meriterande
  • Meriterande: Kunskaper i SAP och SolidWorks
För att trivas i rollen som konstruktör är du driven och kan visa på ett stort ansvarstagande för dina arbetsuppgifter. Du har ett stort teknik- och mekanikintresse, lägger stor vikt vid att alltid göra ett bra arbete och trivs med att arbeta mot mål. Vidare är du strukturerad, noggrann och ordningsam samt en öppen och nyfiken person som har viljan att utvecklas. Eftersom rollen innebär både eget arbete och samarbete i grupp så behöver du vara både initiativrik och ha en god social förmåga. Du trivs i en miljö där det sker mycket förändringar och är duktig på att anpassa din kommunikation efter person och situation. Därtill är du van att arbeta under tidspress och att leverera i tid inför deadlines. Du är praktiskt lagd och räds inte för att ibland hjälpa till med monteringen.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Spånga, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktör, konstruktion, hydraulik, hydraulikkonstruktör, hydraulikkonstruktion, maskinteknik, CAD, SolidWorks, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.