Konceptsäljare till ZILLOMAN

Konceptsäljare till ZILLOMAN

Har du erfarenhet av försäljning samt planering av events? Brinner du dessutom för att skapa oförglömliga upplevelser? Hos ZILLOMAN erbjuds du en roll där du får vara delaktig i hela evenemangsprocessen!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställas direkt hos Zillomangruppen AB.

Om företagetZILLOMAN är en evenemangs- och upplevelsebyrå som grundades 2003 och har sedan dess skapat och levererat upplevelser till sina kunder och samarbetspartners. Företaget var ursprungligen verksamt inom barnkultur men allt eftersom efterfrågan på ZILLOMANs tjänster ökade så breddade företaget sin verksamhet till att idag skapa, projektleda och leverera lustfyllda upplevelser till flera olika branscher. Med ledorden resultatinriktat, omtänksamt och lekfullt så är målet att leverera upplevelser av högsta klass.
För att kunna uppnå detta så lägger ZILLOMAN stor vikt vid att skapa en god arbetsmiljö för sina anställda, vilket delvis görs genom att erbjuda fysiska aktiviteter, både individuellt och gemensamt.

ArbetsuppgifterZILLOMAN befinner sig i en expansiv fas och söker nu efter ett tillskott till deras försäljningsteam. Som konceptsäljare har du en viktig roll i ZILLOMANs fortsatta utveckling, och inledningsvis ansvarar du för att sälja färdigutvecklade koncept till två av företagets befintliga kunder. ZILLOMAN strävar efter ständig utveckling och i takt med att du blir mer självgående kommer rollen också innebära bearbetning av nya kunder. Som kundansvarig har du ett helhetsansvar över de evenemangen du säljer in, och förutom försäljning och avtalsskrivning så är du också involverad i den grundläggande planeringen av de evenemang du säljer in. Du förväntas delta på evenemangen vilket innebär att arbete på helger förekommer.
Förutom Stockholmsområdet kommer du även att bearbeta kunder i södra Sverige tillsammans med representanter från ZILLOMANs Malmökontor. Omkring 25% av din försäljning är mot södra Sverige, resor och övernattningar i tjänsten ingår.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis försäljning eller events
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från evenemangs- och upplevelsebranschen, som till exempel projektassistent eller produktionsledare
  • Erfarenhet av arbete på reklambyrå är mycket meriterande
  • Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning
  • Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav, både i tal och skrift
  • B-körkort, kan du dessutom köra lastbil är det ett stort plus
För att trivas i rollen som kundansvarig är du en affärsorienterad person som trivs med att skapa långsiktiga relationer med företagets kunder. Du har en förmåga att tänka kreativt och sedan visualisera för kunder hur du tänker. Då mycket att försäljningen handlar om att skapa en bild för kunden om hur slutprodukten kan se ut har du material i form av exempelvis fotografier och bilder till din hjälp, därför är det viktigt att du har en förmåga att ta fram rätt material för detta ändamål. Eftersom du har ett övergripande ansvar för de evenemang du säljer in ser vi att du är en ansvarfull person som trivs med att driva ditt arbete framåt, både självständigt och tillsammans med andra. Vidare är du målinriktad och trivs med att arbeta mot tydligt uppsatta mål.
För att trivas i rollen hos ZILLOMAN ser vi vidare att du identifierar dig med deras sätt att anordna evenemang. Gå in på deras hemsida och före du skickar in din ansökan: https://zilloman.com/.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockoholm, Hammarby Sjöstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konceptsäljare, event, evenemang, kundansvarig, säljare, försäljning, ZILLOMAN
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.