Kommersiell hyresgästrådgivning / Associate Director / Cushman&Wakefield

Kommersiell hyresgästrådgivning / Associate Director / Cushman&Wakefield

Har du gedigen erfarenhet av att driva projekt och erfarenhet från fastighetsbranschen? Hos Cushman & Wakefield erbjuds du möjligheten att arbeta som projektledare i en affärsnära roll med ett tätt samarbete med bolagets kunder.

Om företagetCushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetstjänsteföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 48 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder.

I Sverige arbetar cirka 70 anställda inom verksamhetsområdena Capital Markets, Corporate Finance, Valuation & Advisory, Occupier Services, Retail Services, Agency Leasing samt Research. Cushman & Wakefield i Sverige har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping.

Alla affärsområden har olika fokusområden och nu behöver organisationen stärka upp området Occupier Services bestående av tio medarbetare. Avdelningen arbetar med hyresgästrepresentation och hjälper företag och organisationer med analys av nuvarande och framtida lokalbehov, lokalsökningar, granskning och förhandling av hyresavtal. Vidare stöttar avdelningen sina kunder med arbetsplatsutformning, projektledning och avtalsbevakning.

ArbetsuppgifterI rollen som senior konsult inom affärsområdet Occupier Services agerar du rådgivare i projekt från ett par hundra kvadratmeter till stora lokalportföljer om flera miljoner kvadratmeter. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att hitta nya affärsmöjligheter hos kunder som är i behov av nya lokallösningar genom att aktivt scanna av marknaden och nyttja ditt nätverk. Vidare utgör du en central roll när det kommer till införsäljning av bolagets tjänster genom framtagning av analysmaterial, pitchmaterial och marknadsdata.

Som projektledare genomföra du också lokalsökningar och avtalsförhandlingar för dina kunders räkning. Du genomför analyser av lokaler och hyreskontrakt för att möta den specifika kundens önskemål.

Formella krav
  • Minst 5 års erfarenhet av fastighetsbranschen, eller jämförbar erfarenhet
  • Skicklig i förhandling
  • Erfarenhet av att upprätta och granska avtal
  • Förståelse för fastigheters uppbyggnad och de delar som innefattas i förvaltningen
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
* Kunskap inom hyresjuridik

Vi ser att du är en person som drivs av att göra affärer och att prestera i din arbetsroll. I och med att du har ett uttalat intäktsbringande ansvar lägger vi stor vikt vid din affärsmässighet och förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Genom ditt lösningsfokuserade tänk är du duktig på att hitta lösningar som inte alltid är så självklara. Vidare uppskattar du ett tätt samarbete med både med ditt team samt externa intressenter. Som person är du alltid lyhörd och du kommer gärna med olika typer av initiativ för att driva ditt arbete framåt.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Cushman & Wakefield.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.