Key Account Manager / teknisk säljare

Key Account Manager / teknisk säljare

Är du idag en framgångsrik säljare med god teknisk förståelse och har vana från storkundsbearbetning? Hos ETAL Group får du möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt internationellt företag som utvecklar, producerar och säljer innovativa och kundanpassade komponenter på en global marknad.

Om företagetETAL Group är en ledande leverantör av egenutvecklade induktiva komponenter, främst transformatorer och induktorer. ETAL Group bedriver verksamhet genom lokala kontor i Sverige, Estland, Storbritannien, Kina, Indien och Sri Lanka samt distrubitionspartners i ytterligare 20 länder. Produktionen sker i företagets fabriker i Estland och Sri Lanka samt genom produktionspartners i Asien.

ArbetsuppgifterSom KAM / teknisk säljare ansvarar du för hela säljprocessen från projektstart till serieleverans. Då ETAL arbetar med kundspecifika induktiva komponenter kommer du agera projektledare och bidra till att levererar kundanpassade lösningar och komponenter till både lokala och internationella företag. Tillsammans med den tekniska supporten specificerar du behovet hos kunden och du blir länken mellan produktplanering och utvecklingsavdelningen. Du ingår i ETALs internationella säljteam och bearbeta den europeiska marknaden. Du kommer att att vara på resande fot i snitt tre dagar i veckan, de dagar du inte reser arbetare du från kontoret i Spånga.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom teknik/elektronik ses som mycket meriterande
  • Gedigen arbetslivserfarenhet som B2B-säljare inom teknik
  • Erfarenhet av analog elektronik och induktiva komponenter är meriterande
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Andra europeiska språk ses som meriterande
  • B-körkort
Vi söker dig som motiveras av affärer och är van att självstängt strukturera ditt arbete för att uppnå dina mål. Då arbetet innebär nära kontakt med kunder ser vi att du är skicklig på att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Arbetet innebär oftast långa säljcykler och därför är det viktigt att du är van vid att jobba mot långsiktiga mål. Vidare är din sociala säkerhet och ditt engagemant en viktig del i din framgång.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Kontoret i Spånga, resande i snitt tre dagar i veckan
Lön: Enligt överenskommelse

Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

OBS! Vi vill gärna att du skickar ditt CV på engelska.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: elektronik, analog elektronik, ingenjör, produktutvecklare, teknik, designer, säljare, account manager, sales, sales manager, fältsäljare, utesäljare, kraftförsörjning, strömförsörjning, projektledare, applikation, teknisk säljare, sales engineer.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.