Key Account Manager / Kundansvarig / B2B

Key Account Manager / Kundansvarig / B2B

Har du tidigare erfarenhet av försäljning mot offentliga verksamheter? Är du en lagspelare som brinner för långsiktiga relationer? Vi söker nu en driven säljare till det växande företaget Foxway.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Foxway.

Om företagetFoxway är idag Sveriges ledande företag i gränslandet mellan pedagogik, digitalisering, utveckling och lärande. De kombinerar olika affärsområden med IT för att hjälpa verksamheter nå sina mål och lyckas. Foxway har i över tio år bidragit till att utveckla och modernisera svensk skola. De söker nu en Key Account Manager som har en central roll i att bidra till att öka försäljningen mot den offentliga sektorn. Du utgår från kontoret i Solna och blir en del av ett inspirerande och kreativt gäng som drivs av engagemanget att vilja göra en viktig skillnad för svensk samhällsutveckling.

ArbetsuppgifterI rollen som Key Account Manager på Foxway har du ett kommersiellt ansvar för befintliga kunder men bearbetar också potentiella kunder inom offentlig sektor. Du arbetar mot myndigheter, regioner och kommuner som du erbjuder lösningar inom produktområdena klient och AV. Ditt övergripande ansvar är att skapa goda och långsiktiga relationer med kunderna och du strävar efter att generera bästa möjliga resultat för kund och Foxway. Detta innebär att du ansvarar för personlig bearbetning av många olika intressenter i olika typer av offentliga verksamheter. Vidare innebär rollen ett samarbete med många interna kontaktytor, bland annat orderavdelning, anbudsteam och innesälj. Din framgång i rollen skapar du genom din förmåga att skapa långsiktiga relationer, skapa nya kontakter och vara uthållig i långa säljcykler.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av försäljning gentemot offentliga verksamheter
  • Stort intresse för digitalisering och samhällsutveckling
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vi söker dig som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har god förmåga att driva dessa framåt. Du är lojal och pålitlig som person och uppfyller dina åtaganden gentemot andra. Då rollen innebär mycket kontaktytor, både internt och externt, är du en lagspelare och ser ett värde i att samarbeta. Vidare är det viktigt att du har en god förmåga att skapa långsiktiga relationer där dina styrkor är att lyssna och skapa förtroende hos kunder och kollegor.

Övrig information
Start: Augusti/September
Plats: Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fowxay, KAM, Key Account Manager, försäljning, offentliga verksamheter, digitalisering, samhällsutveckling, rektytering, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!