Key Account Manager / KAM

Key Account Manager / KAM

Har du tidigare erfarenhet av försäljning och är redo för att ta nästa steg i din karriär? Är du driven och målinriktad som person? Vi söker dig som är i mitten av din karriär och vill utvecklas tillsammans med likasinnade kollegor i ett starkt växande företag. I rollen som Key Account Manager får du en nyckelposition i Solvecos fortsatta utveckling och satsning för att öka antalet kunder.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Solveco.

Om företaget

Solveco AB är ett privatägt företag som bildades år 1994 och som producerar och säljer kemikalier och förbrukningsartiklar till bland annat läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin, tillverkande industri, universitet, högskolor, medicinska laboratorier och sjukhus. Solvecos största marknad är Sverige och Norden men de levererar även till kunder i övriga Europa, Singapore och USA. Solveco anpassar och utvecklar specialprodukter efter kundförfrågan främst inom sjukvården men också till industrin. Kvalitet, kundbemötande och snabba leveranser är Solvecos nyckelord och de är certifierade enligt ISO 13485:2016, medicinteknisk produktion och har en väl utarbetad miljöpolicy. Hos Solveco blir du en del av ett litet och familjärt bolag om 12 personer.

Arbetsuppgifter

Som Key Account Manager hos Solveco blir du en viktig pusselbit mellan företaget och dess kunder, och du kommer att få vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling på lab, livsmedels, dryckes- och verkstadsindustrin. Du kommer att ansvara för en befintlig kundportfölj bestående av 20-30 nyckelkunder, samt andra återkommande kunder i varierad storlek. Utöver det kommer du även att prospektera och bearbeta likande potentiella kunder. Du bidrar till organisationen säljutveckling, och genom att driva värdeskapande försäljning ökar du kundupplevelsen och knyter och underhåller samarbeten med företagets kunder.

* Förvalta befintlig kundportfölj, relationsdriven försäljning
* Prospektering och bearbetning av nya potentiella kunder
* Försäljningsadministration, så som orderläggning, fakturering, systemuppdatering samt offerera

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant erfarenhet av B2B försäljning
* Goda kunskaper i Office-paketet, primärt Excel
* B-körkort
* Goda kunskaper i Svenska och Engelska, kunskaper i Finska är meriterande

För att trivas och lyckas i rollen som Key Account Manager är det viktigt att du är en resultatdriven person med stor relationsskapande förmåga. Med hänvisning till ditt säljorienterade fokus är det även viktigt att du är disciplinerad, strukturerad och tar ett stort ägandeskap över ditt arbete.
Vi ser även att du är nyfiken, proaktiv och har förmågan att hitta innovativa lösningar samt agera rådgivande i kontakten med kunder. Vi tror även att du är naturligt trygg i olika sociala situationer och håller kommunikation och samarbetsförmåga som stora styrkor.

Övrig information

Start: Enligt Överenskommelse.
Plats: Rosersberg.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.