Key Account Manager / KAM / IT försäljning till Konica Minolta

Key Account Manager / KAM / IT försäljning till Konica Minolta

Har du erfarenhet av komplex försäljning inom IT? Motiveras du dessutom av en roll där du får möjlighet att påverka och vara en del av en förändringsresa? Hos Konica Minolta erbjuds du en nyckelroll i företagets globala satsning inom IT.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Konica Minolta.

Om företagetKonica Minolta är ett japanskt, forskningsintensivt och ekonomiskt stabilt företag. Bolaget grundades 1873 och koncernen har drygt 40 000 anställda globalt och arbetar för strategin att förflytta sig från dagens produktfokus till att vara ett globalt tjänsteföretag inom IT och dokumenthantering. I Sverige arbetar cirka 135 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Kalmar. Genom samarbete med fristående partners finns Konica Minolta representerat på cirka 70 orter i Sverige.

Konica Minolta fortsätter att på en global nivå investera stort i sitt IT tjänsteutbud och främst affärsområdet ITS. Under många år har de utvecklat tjänsteutbudet och genom ITS erbjuder de en helhetslösning för infrastruktur och drift av deras kunders IT miljö. I expansionen av affärsområdet söker Konica Minolta nu en Key Account Manager som vill vara med och forma framtiden på företaget. Här får du möjligheten att kliva in som en nyckelspelare och påverka en stor satsning i ett globalt företag

ArbetsuppgifterI rollen som Key Account Manager arbetar du primärt med försäljning av nya lösningar till befintliga kunder. Du ingår i ett nordiskt försäljningsteam där alla tillsammans arbetar för att utveckla affären inom ITS. Konica Minolta har under många år byggt upp en mycket bred kundbas och tillsammans med försäljningsansvarig för Stockholm kommer ni strategiskt ta fram din kundportfölj. Framförallt är det företag med 50-200 användare. Rollen innebär att du som representant för Konica Minolta bär ut och förmedlar hela företagets grundtanke om att skapa värde genom att vara nära kunderna, bygga långsiktiga relationer och föreslå innovativa lösningar inom IT.

Som Key Account Manager arbetar du med stor frihet mot uppsatta aktivitets- och resultatmål. För att du till fullo ska få fokusera dig på försäljning har du en presale-organisation som stöttar dig i tekniska frågor.

Formella krav
  • 3-10 års erfarenhet av komplex IT-försäljning
  • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
  • B-körkort
För att trivas i rollen motiveras du av att göra affärer samt bygga relationer med kunder. Då du i rollen har flera kontaktytor är du en kommunikativ som person som trivs i sociala situationer. Eftersom ditt mål är att skapa affärer räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Vidare är du resultatorienterad och tävlingsinriktad samt drivs och motiveras av att utvecklas tillsammans med företaget.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kista
Lön: Fast + rörlig lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: försäljning, sales, account manager, key account manager, KAM, AM, IT, lösningsförsäljning, tjänsteförsäljning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.