Key Account Manager / KAM (DVH) till Conaxess Trade

Key Account Manager / KAM (DVH) till Conaxess Trade

Brinner du för relationsbyggande försäljning? I rollen får du helhetsansvar för Coop och möjligheten att ta en nyckelposition i ett växande bolag.

Om företagetConaxess Trade täcker sju nationella marknader med ett unikt och effektivt distributionsnätverk, något som gör Conaxess Trade till Europas största självständiga distributör. De tänker globalt men agerar lokalt. Conaxess Trade representerar en mängd varumärken på den svenska marknaden. De arbetar både med välkända etablerade varumärken samt lanserar nya varumärken, koncept och produkter. Conaxess verkar inom en mängd produktkategorier och driver försäljning gentemot dagligvaruhandel, servicehandel, fackhandel och foodservice. Läs mer om Conaxess Trade här: http://www.conaxesstrade.com/se/

ArbetsuppgifterI rollen kommer du att arbeta mot Coop. Du ansvarar för den totala försäljnings- och lönsamhetsutveckling och har ett helhetsansvar på central nivå. Ansvaret innebär generella förhandlingar, initiativ till utveckling och bevakning av företagets affärer. Vidare upprätthåller du och kontinuerligt uppdaterar kundplanen som består av att klargöra existerande affärer, identifiera möjligheter till utveckling och mål. Som KAM arbetar du för att stärka relationen med din kund, lansera nyheter och genomför presentationer och demonstrationer om företagets produkter.

Du arbetar tätt tillsammans med fältsäljarna som agerar på plats i butikerna lokalt. Du får tillgång till tjänstebil och utgår från kontoret i Solna.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning är meriterande
  • Minst ett par års erfarenhet som KAM inom DVH
  • Meriterande med erfarenhet av att arbeta med Coop
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • B-körkort
Som person är du ett energiknippe och brinner för relationsbyggande försäljning. Du tar ansvar för att självständigt driva ditt arbete och dina affärer framåt. För att lyckas i rollen har du förmågan att arbeta strategiskt och analytiskt för att driva utveckling hos din kund. Vidare är du duktig på att prioritera ditt arbete för att nå bästa resultat. Du har en inre drivkraft som gör att du trivs bäst i tjänster som är prestationsorienterade.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna
Lön: Fast lön enligt ök + bonus
Kontakt: Bravura, emelie.hansen@bravura.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: KAM, AM, Key Account, manager, försäljning, B2B, storkund, sales, DVH, dagligvaruhandel, Coop
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.