Kalibreringstekniker / Serviceingenjör / Servicetekniker till FAB Detect AB

Kalibreringstekniker / Serviceingenjör / Servicetekniker till FAB Detect AB

Har du tidigare arbetat som kalibreringstekniker, serviceingenjör, servicetekniker eller har en utbildning inom automation eller elektronik? Hos FAB Detect erbjuds du en varierande och spännande tjänst där du får möjlighet att växa och utvecklas då bolaget befinner sig i en spännande expansionsfas.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att FAB Detect har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och FAB Detect en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFAB Detect AB är ett helägt dotterbolag till FAB Support AB. Detects verksamhet sträcker sig från enkla handburna gasvarnare till komplexa gasövervakningssystem. Bolaget har lång erfarenhet av gasdetektion inom renrum, tillverkningsindustri, VA, biogas och sjukhus. Med deras breda sortiment av gaslarm kan de erbjuda den lösning som passar kund bäst, oavsett om kund är ute efter en enstaka detektor eller ett avancerat gasdetekteringssystem.

Moderbolaget FAB Support grundades 1995 och består idag sammanlagt av 10 engagerade medarbetare och har Norden som sitt arbetsfält men befinner sig också till en viss del i Baltikum.

ArbetsuppgifterI rollen arbetar du ute hos FAB Detects kunder med kalibrering, underhåll och service av gasdetektorer. Uppdragen skiljer sig i karaktär och du kan både arbeta i exempelvis renrum och på byggarbetsplatser. Utöver kalibrering, underhåll och service kan du även komma att vara med och projektera nya installationer hos kunder. Du tar även hand om problem som kan uppstå ute hos kund samt kan behöva åka och agera på akuta ärenden. Du utgår huvudsakligen från lokalerna på Värmdö där lager, kontor, kalibreringslaboratorium och testbänkar finns. I tjänsten förekommer det resor och du har ungefär en till två övernattningar i veckan då bolaget har sina kunder i Norden och Baltikum. Du ansvarar med tiden på egen hand för att planera in dina kundbesök och dina dagar tillsammans med kund.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi tror att du har någon av följande två bakgrunder:
  • Högre avslutad gymnasie-, högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom elektro, el, automation eller motsvarande
  • Arbetslivserfarenhet från en roll som serviceingenjör alternativ servicetekniker med fördel inom automation eller elektronik
Krav:
  • Stort tekniskt intresse och dator- och systemvana
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
För att passa i rollen ser vi att du tar ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och ser ett intresse i praktiskt arbete. För att passa i rollen kan du arbeta självständigt samt har förmågan att själv kunna strukturera din dag. Vi ser att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmåga att strukturera och prioritera rätt saker. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra och sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare ser vi att du motiveras av att agera problemlösande och du har intresse samt förmåga att fördjupa dig i komplexa problem.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Huvudsakligen kontor på Värmdö. Resor inom Norden tillkommer
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kalibreringstekniker, serviceingenjör, servicetekniker, ingenjör, support, tekniker, el, teknik, gas, heltid, Stockholm, Värmdö, Kista, Norden, Baltikum
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!