Junior webbutvecklare / backend / developer till Isolve

Junior webbutvecklare / backend / developer till Isolve

Har du erfarenhet av webbutveckling och vill arbeta på ett innovativt företag inom mobila lösningar? Hos Isolve får du arbeta i ett mindre team av kompetenta kollegor och du erbjuds stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Om företagetIsolve har sedan smartphones genombrott arbetat med att utveckla mobila lösningar för olika företag och de har sedan företagets start 2009 utvecklat över 100 mobila lösningar. Isolve hjälper sina kunder att bygga mobila lösningar som förenklar deras arbetssätt och de arbetar med hela kedjan från konceptutveckling och implementering till support och underhåll. På senare år har Isolve specialiserat sig på byggindustrin och tack vare företagets egenutvecklade produkt för mobila lösningar har de förenklat och effektiviserat arbetet för flera av de stora byggföretagen.

Isolve sitter i centrala Stockholm och består av ett mindre team specialister. Medarbetarna på företaget är passionerade för att lösa komplexa affärsutmaningar med mobila lösningar och de arbetar med fullskaliga lösningar som inkluderar systemintegration, uppdateringar i realtid och synkronisering över flera enheter. Isolve präglas av god gemenskap och teamet du tillhör umgås både på arbetsplatsen och privat. För långvarigt anställda erbjuder företaget optionsprogram.

ArbetsuppgifterI rollen som junior webbutvecklare på Isolve arbetar du i ett nära samarbete med dina kollegor som ingår i utvecklarteamet. Ni arbetar både med konsultprojekt till företagets kunder och med företagets egenutvecklade produkt för mobila lösningar. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på typen av projekt och projekten varierar i omfång och komplexitet. I arbetsuppgifterna ingår underhållsarbete och nyutveckling av företagets egna produkt. Du är delaktig i hela processen och rollen erbjuder en bred variation av arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Beroende på projekt varierar ditt självständiga ansvar och primärt arbetar ni teambaserat.

Formella krav
  • Teknisk högskoleutbildning
  • Tidigare erfarenhet av backend/webbutveckling
  • Goda kunskaper i Java eller JavaScript
  • Meriterande med erfarenhet/kunskap inom React Native
  • Du talar och skriver obehindrat på engelska
Som webbutvecklare hos Isolve erbjuds du en roll med stort eget ansvar och för att trivas i rollen har du ett stort intresse för utveckling och programmering. På Isolve är initiativ välkomna och vi ser därför att du är en person som gärna kommer med förslag och idéer. Du besitter en god problemlösningsförmåga och trivs i en roll där du får använda din goda analytiska förmåga. Då du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor besitter du en god samarbetsförmåga.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten är du välkommen att maila ansvarig rekryterare på hanna.jonsson@bravura.se.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Isolve, utvecklare, webbutvecklare, backend utvecklare, backend, developer, java, javascript, web-developer, Stockholm, heltid, React Native
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.