Junior utvecklare till ledande företag inom digital kommunikation

Junior utvecklare till ledande företag inom digital kommunikation

Brinner du för IT och nära kundrelationer? Vill du arbeta på ett företag som ger dig förutsättningar att lyckas och möjlighet att utvecklas? Här erbjuds du möjligheten att bli en del av Nordens ledande företag inom digital kommunikation.

Om företagetFöretaget erbjuder kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter till mer personliga och starkare kundrelationer. De ligger i framkant genom sin digitala plattform som möjliggör kommunikation oberoende av vilken kanal mottagaren efterfrågar.

Här erbjuds du en inspirerande och kreativ miljö med erfarna kollegor på ett företag som är ledande på marknaden för digitala tjänster. Du kommer att ställas inför utmaningar som är både stimulerande och lärorika. Det är stort fokus på kundupplevelsen för både våra kunder och deras kunder och ditt kreativa tankesätt välkomnas varmt. Du kommer att tillhöra en utvecklingsgrupp som är ett mindre team och erbjudas en gedigen introduktion i såväl företaget som arbetsuppgifterna.

ArbetsuppgifterAtt utvecklas och ständigt bli bättre är något som präglar miljön på företaget. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att designa, utveckla och anpassa programvara för produktion och administration i .Net-miljö. Du kommer även att arbeta med implementation och integration av såväl nya som befintliga kunder i programvaran för produktion, detta för att hantera kundernas material på ett korrekt sätt. Projektledning av mindre förändringsuppdrag samt teknisk pre-sale tillsammans med säljare kan förekomma då du bidrar med dina kunskaper. Som en naturlig del i det dagliga arbetet har du ett nära samarbete med de olika delarna i organisationen så som produktionen, sälj, monitoring samt servicedesken.

Formella krav
  • Utbildning med datainriktning eller likvärdig inriktning
  • Grundläggande kunskaper och intresse inom programmering
  • Meriterande: Erfarenhet av Microsoft Visual Studio (VB och/eller C#) eller Readsofts produkter Invoices, Forms, XBound och Documents
  • Tidigare yrkeserfarenhet som utvecklare är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
I rollen som utvecklare är du driven och har en nyfikenhet för att utforska och lära dig nya saker. Du har också ett starkt intresse för hur moderna IT-lösningar gör det möjligt för verksamheten att utvecklas. Att samarbeta tillsammans med andra är något du trivs med då du tycker det är givande att ha många olika kontaktytor. Du är mån om att utföra ditt arbete på ett kvalitativt sätt då du har förmågan att se detaljer i arbetet samtidigt som du kan se en helhet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemutveckling, systemutvecklare, programmering, programmerare, datavetenskap, junior, utvecklare, stockholm, heltid, utveckling, junior utvecklare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.