Junior utvecklare / javascript / webbutvecklare till Delta Projects

Junior utvecklare / javascript / webbutvecklare till Delta Projects

Är du en driven och kommunikativ person med goda kunskaper inom frontend utveckling? Har du dessutom erfarenhet av PHP? Delta Projects söker nu deras nästa webbutvecklare att ansluta deras Web Solutions team.

Om företagetDelta Web Solutions är en del av Delta Projects som är en av de ledande aktörerna i Europa inom riktad online- marknadsföring. Sedan 2001 har Delta Projects utvecklat och designat plattformar och lösningar för hemsidor, intranät, bokningssystem och annonser. De erbjuder kompletta lösningar inom webbproduktion inklusive mobila hemsidor, CMS, appar, responsive design och verktyg. Delta Projects sitter i fina lokaler i centrala Stockholm, där du arbetar tillsammans med 25 kollegor.

ArbetsuppgifterSom webbutvecklare är du, tillsammans med projektledaren med och omvandlar kundens tankar och behov till någonting konkret, som sedan står som bas när ni skapar den nya webblösningen. Du är med och skräddarsyr kvalitetslösningar efter kundens behov. Under den första tiden arbetar du med många olika uppgifter, innan du hittar din inriktning och fokusområde.

Här arbetar du i ett nära team på sex personer med hög kompetens, där du har möjlighet att utvecklas i din roll som utvecklare.

Formella krav
  • Gymnasial- / eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Tidigare erfarenhet av liknande roll
  • Goda kunskaper inom HTML / CSS / Javascript
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska
Meriterande
  • Erfarenhet av PHP är starkt meriterande
  • Tidigare arbetat i Vue / React
För att trivas i denna roll tror vi att du har ett genuint intresse för hemsidor / webb, och ett driv att ständigt vilja utvecklas i din yrkesroll. Då du har en del kundkontakt ser vi att du är kommunikativ och socialt säker. Vidare ser vi att du är en kreativ lagspelare som kan arbeta både högt och lågt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Östermalm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Frontend, Frontendutvecklare, Utvecklare, Systemutvecklare, HTML5, CSS3, Javascript, PHP, Vue, React, webbutveckling, webb, design, junior
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.