Junior utvecklare / Systemutvecklare / Backend / Frontend / Conzignus

Junior utvecklare / Systemutvecklare / Backend / Frontend / Conzignus

Har du ett genuint intresse för programmering och utveckling? Vill du dessutom jobba i ett kompetent team med ett egenutvecklat system där du kan specialisera dig på antingen frontend eller backend? På Conzignus erbjuds du som systemutvecklare möjligheten att bli en del av en innovativ miljö med många utvecklingsmöjligheter

Om företagetConzignus Hem och Fastighet är en unik bostadsrättsföreningsförvaltare. De är den nya aktören som genom en sammanslagning av fyra starka företag utmanar hela branschen när de formar framtidens förvaltning och boendetjänster.

Conzignus Hem och Fastighet grundades 2001 och ingår i en grupp förvaltarbolag med totalt cirka 100 anställda där de bistår 1500 bostadsrättsföreningar med en unik digital plattform. I kombination med ett helhjärtat kundengagemang och förmedling av kunskap kan deras kunder fokusera på att förbättra och förädla sitt boende utan att det stjäl tid från vardagen. Detta är bara första steget på Conzignus resa att förändra branschen för förvaltning av bostadsrätter.

ArbetsuppgifterI rollen som systemutvecklare på Conzignus arbetar du inom olika projekt med fokus på både förvaltning och nyutveckling av företagets unika affärssystem som saknar motsvarighet. Projektens längd varierar och kan sträcka sig upp till sex månader.

Conzignus växer och välkomnar därför en variation av utvecklare till sitt kompetenta IT team bestående av fem utvecklare. Dina arbetsuppgifter som systemutvecklare styrs av din kompetens och du har stor påverkan på vilka projekt du deltar i samt vilka tekniker du utvecklas inom i ditt dagliga arbete.

Det här är tjänsten för dig som brinner för utveckling och som vill kickstarta din karriär på ett företag som erbjuder unika utvecklingsmöjligheter.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, webbutveckling eller liknande, alternativt något års arbetslivserfarenhet som utvecklare
  • Genuint intresse för att utveckla
  • Du talar och skriver flytande svenska
Det är meriterande om du har erfarenhet inom:
  • Backend: PHP, MySQL
  • Frontend: JavaScript (Angular/Typescript), HTML, CSS och grafisk design, exempelvis Photoshop
För att trivas hos Conzignus tror vi att du brinner för utveckling och vill fortsätta göra det tillsammans med smarta och tekniskt motiverade kollegor. Som person ser vi att du har lätt för att ta initiativ och har en hög strävan om att leverera goda resultat. Du har lätt för att ta in ny information och tycker det är roligt att lösa problem.
Den här tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för systemutveckling, webbutveckling eller liknande. Vi tror att du har utvecklat på hobbynivå eller på professionell nivå, och är nu redo att ta nästa steg i karriären!

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Conzignus har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Conzignus en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Slussen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: backend, frontend, fullstack, developer, back-end, utvecklare, devops, angular.IO, Conzignus , javascript, kod, programmering, fullstack, slussen, heltid, stockholm , Webbutvecklare, datateknik, utvecklare, webbutveckling, Stockholm, heltid, systemutveckling,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.