Junior utvecklare / SQL / HTML5 / JavaScript / Delphi XE till Entera

Junior utvecklare / SQL / HTML5 / JavaScript / Delphi XE till Entera

Är du i början av din karriär och vill arbeta med systemutveckling och Windowsprogrammering på ett företag där du får ta stort ansvar för ditt arbete? Har du kunskaper i SQL, HTML5 och JavaScript alternativt Delphi XE och brinner för att lära och utvecklas? Hos Entera erbjuds du en möjlighet att snabbt utvecklas inom systemutveckling på ett företag där det råder ett öppet klimat där du uppmuntras till att ifrågasätta och komma med initiativ.

Om företagetEntera är ett IT-bolag som sedan starten 2006 har arbetat för att öka medvetenheten om och kunskapen kring IT-säkerhet och hjälpt flera företag genom att införa proaktiv IT och innovativa affärskontinuitetslösningar. Entera fokuserar på helhetslösningar och tillhandahåller drift, support, underhåll och utveckling av många företagskunders verksamhetssystem och infrastruktur. Inom dessa områden ligger Entera i framkant och driver utvecklingen framåt i nära samarbete med kunderna. Företagets mål är att bli en av Sveriges bästa leverantörer av IT-support, drift och utvecklingstjänster. För att detta ska vara möjligt är personlig utveckling, laganda och professionalism centrala delar i Enteras kultur.

Entera är ett familjärt bolag med totalt fem anställda och företaget präglas av en öppenhet och prestigelöshet. Hos Entera erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och det finns en tydlig utvecklingskurva för din personliga utveckling.

ArbetsuppgifterSom systemutvecklare hos Entera är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att tillsammans med dina kollegor sköta utvecklingen, driften och supporten av kundernas system. Du arbetar främst ifrån ett ärendehanteringssystem där kunderna registrerar sina uppdrag och förfrågningar för att sedan hantera ärendena självständigt. I rollen arbetar du i nära samarbete med kunden med varierande uppdrag i storlek och komplexitet kopplat till programmering och utveckling. Du arbetar med proaktiva åtgärder för att säkerställa driftsäkerheten och du deltar i utvecklingen av kundernas system. Under drift- och uppföljningsmöten tillsammans med kunden stämmer ni av leveransen och föreslår eventuella förbättringar som du sedan ansvarar för att driva igenom.

Formella krav
  • Minst 2 års eftergymnasial utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande
  • Goda kunskaper inom SQL
  • Goda kunskaper inom HTML5 och JavaScript alternativt inom Delphi XE
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med tidigare erfarenhet från en kundorienterad roll
  • Meriterande med B-körkort
För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för utveckling, IT och teknik och ett engagemang för att lära dig mer och utvecklas inom området. Då du arbetar i nära samarbete tillsammans med kollegor och kunder har du lätt för att samarbeta med andra och du är prestigelös i arbetet. För att lyckas i rollen är du duktig på att hitta alternativa lösningar och motiveras av att lösa olika typer av problem. Du trivs i en roll där du får utrymme för initiativtagande och då rollen innebär mycket intern och extern kontakt är du kommunikativ och socialt säker.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Entera har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Entera en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Farsta, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: entera, heltid, IT, utveckling, programmerare, utvecklare, systemutvecklare, webbutvecklare, SQL, HTML5, Javascript, delphi XE, it-säkerhet, windowsprogrammering, farsta, stockholm, datavetenskap, systemvetenskap, backend, front
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.