Junior utvecklare / Nyexaminerad ingenjör till Modular Finance.

Junior utvecklare / Nyexaminerad ingenjör till Modular Finance.

Är du i början av din karriär och vill utvecklas inom webbutveckling? Modular Finance erbjuder dig en tjänst med stort ansvar och möjligheter att utvecklas i rollen som utvecklare.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Modular Finance.

Om företagetModular Finance har sedan 2013 utvecklat kraftfulla men samtidigt användarvänliga digitala produkter för finansmarknaden. Bolagets verksamhet är indelad i affärsområdena Bank & Finans och Noterade bolag. Modular Finance erbjuder ett brett utbud av SaaS- och API-lösningar till företagskunder i Norden. Bolaget arbetar i dagsläget med den absoluta majoriteten av de största bankerna, institutionella investerarna och noterade bolagen i Norden. Modular Finance ägs fortsatt till största del av grundarna, har 18 anställda, omsatte ca 27 MSEK 2018 och är snabbt växande företag.

ArbetsuppgifterSom junior utvecklare är du del av ett team om sju personer. Modular Finance har en bred produktportfölj och många intressanta utmaningar du kommer bidra till att lösa. Du arbetar med ett brett utbud av SaaS och API- lösningar till företagskunder. Dina arbetsuppgifter anpassas utefter dina styrkor och intresse där du kommer arbeta både client-, server side och med infrastruktur. Företaget nyttjar bland annat Javascript, go, Angular, Docker och Postgres, vilka du kommer ha möjlighet att arbeta i.

Detta är en roll för dig som är i starten av din karriär och som vill utvecklas inom webbutveckling. Hos Modular Finance erbjuds du en arbetsplats med varierande och stimulerande arbetsuppgifter, ett generöst optionsprogram samt tjänstepension. Vidare erbjuds friskvårdbidrag samt mobil och dator efter egen önskan. Du arbetar tillsammans med kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

Formella krav
  • Relevant högskoleutbildning, ex Civilingenjör, högskoleingenjör
  • Svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen är du en nyfiken person som motiveras av att utforska och hitta nya lösningar. Du drivs av att lära dig nya saker och utvecklas i din roll. Vidare är du en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor samtidigt som du är bekväm med att arbeta självgående och är proaktiv i ditt arbetssätt. Du värdesätter lojalitet och långsiktigt engagemang till företaget och har ett intresse för företagets produkter. Därtill har du en god kommunikativ förmåga.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Modular Finance.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Javascript, go, Angular, Docker, Postgres, webbutveckling, utvecklare, nyexaminerad utvecklare, rekrytering, heltid, infrastruktur, client, server, Saas, API
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.