Junior teknisk säljare / innesäljare till Endress+Hauser

Junior teknisk säljare / innesäljare till Endress+Hauser

Vill du få chansen att kombinera ditt intresse för försäljning med ditt tekniska intresse och kunskap? Vill du vara med på en tillväxtresa där du får möjligheten att utvecklas? Läs vidare nedan!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Endress+Hauser.

Om företagetEndress+Hauser AB är en världsledande leverantör av mätinstrument, service och lösningar inom industriell processteknik. Företaget ingår i en familjeägd, internationell koncern. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Malmö, Sundsvall, Norrköping och Göteborg. Totalt har företaget cirka 50 anställda och i denna roll kommer du att utgå ifrån Stockholmskontoret som ligger i Solna.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk säljare ska du utifrån kunders frågeställningar, analysera deras behov och ta fram den för kunden bästa lösningen. Offertuppföljning, teknisk support och reklamation är andra exempel på arbetsuppgifter. Arbetet är varierande, från mindre förfrågningar till mer omfattande projekt som kan sträcka sig över längre tidsperioder. Tillsammans med kollegor på sälj, marknad, service och projekt arbetar du proaktivt med att bygga långsiktiga kundrelationer.

I tjänsten har du både interna och externa kontaktytor där du och dina kollegor arbetar för att tillsammans utveckla verksamheten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad teknisk utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller kemiteknik
  • Intresse eller erfarenhet av försäljning
  • Meriterande med erfarenhet av tekniskt arbete, gärna från processindustrin
  • God datorvana och erfarenhet av arbete i affärssystem, gärna SAP
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Du som söker tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är duktig på att planera, genomföra samt driva ditt arbete självständigt framåt. Du kommer att ha många internationella och interna kontaktytor så det är viktigt att du har en öppen inställning till andra människor och uppskattar samarbete. Du är duktig på att skapa förtroende hos dina kunder och kan ta egna initiativ till att utöka ditt nätverk. Slutligen tror vi att du har ett stort intresse för affärer och har förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: innesäljare, säljare, teknisk säljare, support, reklamation, offert, mätinstrument, processteknik, Endress+Hauser, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!