Junior teknisk koordinator till Excelerate 360 AB

Junior teknisk koordinator till Excelerate 360 AB

Är du teknikintresserad? Vill du bli en del av ett snabbväxande företag där du får lära och utvecklas i en öppen och coachande arbetsmiljö?
Tillsammans med Excelerate söker vi dig som vill jobba i en koordinerade roll i ett växande bolag där utvecklingsmöjligheterna är oändliga!


Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Excelerate har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Excelerate en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetExcelerate är ett ungt konsultbolag. De drivs av att utveckla sig själva och deras medarbetare och tror på att hitta nya talanger som vill vara med och växa på deras resa. Deras kundbas finns bland annat inom telekomsektorn, bank och finans, försvarsindustrin men även vissa myndigheter där bland annat bolagets grundare verkat i över 20 år.

Uppdragen bolaget tar sig an ligger i tvärsnittet mellan teknik, hållbarhet och projektledning. Vikten för bolaget ligger i att kunna ha roligt tillsammans och ser till att det görs formellt men även informellt, Excelerate gillar äventyr.

ArbetsuppgifterInom telekomsektorn händer det väldigt mycket just nu där det byggs bland annat fibernät och mobiltelefoni i stor omfattning. I rollen som koordinator hos Excelerate arbetar du i olika discipliner med ansvar för leverans, planering men också en hel del koordinering inom telekomprojekt. I din roll bidrar och vårdar bolagets kontakter med beställare och andra medarbetare där du också kommer konsultera i dessa organisationer. Många av dina uppdrag bedrivs ute hos kund där personliga möten likaså digitala är förekommande och viktiga i värdeskapandet gentemot bolagets beställare.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom tekniskt område
  • Tidigare arbetslivserfarenhet, gärna i en säljande, koordinerande eller administrativ roll inom det tekniska fältet, exempelvis telekom eller IT/teknik med fokus på hårdvara
  • Tidigare erfarenhet som projektdeltagare eller projektledare inom telekom ses som starkt meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
För att lyckas i rollen som junior koordinator är du lyhörd och trivs i en social miljö. Din motivation ligger i möjligheten att utmanas, utvecklas och lära dig nya saker. Du trivs att arbeta nära affären och gillar det tekniska fältet. Dina kollegor uppskattar dig då du är ärlig och alltid ställer upp och hjälper till när det behövs. Du värdesätter lojalitet och långsiktigt engagemang till företaget och identifierar dig med verksamheten och kollegorna.

Övrig information
Start: Med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: telekom, koordinator, IT, nätverk, projektledning, projekt, teknik, infrastruktur, projektassistent, coordinator
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!