Junior systemutvecklare / nyexaminerad civilingenjör till Omicron Ceti

Junior systemutvecklare / nyexaminerad civilingenjör till Omicron Ceti

Är du nyexaminerad civilingenjör och vill arbeta med programmering? Vi söker dig som drivs av utmaningar och vill arbeta i en varierad, kundnära roll där du får inblick i olika tekniker och branscher.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Omicron Ceti.

Om företagetOmicron Ceti är ett IT-konsultföretag som jobbar inom systemutveckling, verksamhetsutveckling och projektledning. Genom kompetens, kvalitet och ansvar skapar de långvariga relationer till sina kunder. Som konsult hos Omicron får du möjligheten att arbeta med tekniska och utmanande uppdrag för både stora och små företag, inom en rad olika teknikområden och branscher. Samtidigt får du tillhöra ett mindre företag med nära kollegor, där du får möjlighet att utveckla och forma din egen karriär.
I takt med att kundernas behov ökar söker nu Omicron Ceti en ny stjärna i teamet. I tjänsten får du med engagemang och intresse för programmering möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med erfarna IT-konsulter.

ArbetsuppgifterSom junior systemutvecklare arbetar du till en början i vårt inhouse-team som består av 5-10 utvecklare. Våra kunder har olika tekniska lösningar och vi söker dig, som förutom ett stort tekniskt intresse, också ser nyttan och nöjet med att vara med i ett projekts hela process. Vi arbetar inom områden som Data Analytics, Machine Learning, Business Intelligence och Big Data. Programmerar gör vi bland annat i Java, C#, Python, AngularJS, React och Clojure.
Du arbetar tillsammans med kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Som medarbetare på Omicron erbjuds du att vara en del av ett spännande och flexibelt företag. Mycket erfarenhet finns inom bolaget, och du kommer att utvecklas och bli en ännu duktigare systemutvecklare genom att delta i projekt, utbildningar och mentorskap.
Detta är en roll för dig som är i starten av din karriär och önskar arbeta som IT-konsult eller projektledare ute hos kund i framtiden. Du får ett stort eget ansvar och möjlighet att arbeta med hela kedjan i utvecklingsprocessen så som kravanalys, arkitektur, design, implementation, test och leverans. Arbetet sker i nära samarbete och dialog med företagets kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Civilingenjörsutbildning inom relevant område
  • Intresse och viljan att utvecklas inom programmering
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vi söker dig med ett stort intresse för teknik och programmering. Du är nyfiken och drivs av att lära dig nya saker och utvecklas i din roll. Du bidrar gärna med idéer och förslag på förbättring och effektivisering, samt tycker om att hitta lösningar till de problem du möter. Då du arbetar mot kunder och i team är det viktigt att du kan samarbeta med olika människor och är kommunikativ.

Övrig information
Start: Början av hösten/enligt överenskommelse
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!