Junior systemutvecklare i .net till Props Utility Solutions

Junior systemutvecklare i .net till Props Utility Solutions

Är du nyexaminerad eller har något års erfarenhet av systemutveckling? Är du redo för nya utmaningar och vill växa i en utvecklande roll hos Props Utility Solutions?

Om företagetProps Utility Solutions utvecklar, säljer, implementerar och supportar egna mjukvarulösningar till bland annat telekom- och energibolag. Det föreligger en hög teknisk kompetens på företaget, bland annat med bakgrund från att ha utvecklat avancerade telekomlösningar för bland annat Tele2 och Comviq. Sedan några år bygger man nu även denna typ av lösningar för den internationella energibranschen. Props beskriver sin framgång genom bland annat en kombination av erfarenhet, ett globalt industriellt nätverk samt många års erfarenhet av mjukvaruutveckling. Från Props köper deras kunder en färdig beprövad lösning som hjälper dem lösa affärsproblem kopplat till exempelvis fakturering, avancerad integration, automatiska leverantörsbyten och/eller att få kontroll över egen utrustning och mätare.

På det nyrenoverade kontoret vid tunnelbanan i Solna Strand råder en härlig kultur där eget ansvar genomsyrar verksamheten. Arbetet bedrivs på det sättet som passar medarbetaren och arbete varvas med sociala aktiviteter så som tv-spel och flipperspel. Du kommer att få ta stort ansvar från dag ett vilket på sikt också kommer att utökas allt eftersom att du blir trygg i rollen. Tillsammans med några av världens bästa utvecklare inom fakturering, integration och internationell energimarknad har du nu chansen att ta nästa steg i din karriär.

ArbetsuppgifterDet dagliga arbetet består till stor del av problemlösning där du inom olika projekt förbättrar och utvecklar företagets produkter och dess kringprojekt. Props arbetar i en Microsoftmiljö och det är främst asp.net / .net och SQL som används. I rollen arbetar du till en början nära mer seniora utvecklare för att få bästa möjligheterna till att utvecklas. Du lär dig och skapar förståelse för kringprojekt, domänen och programmeringssättet för att därefter allt eftersom få arbeta med och ansvara för utveckling av företagets produkter. Inom ramen för de olika projekten arbetar medarbetarna oftast mot kunskapsmål alternativt uppsatta deadlines där du både kompetens- och personlighetsmässigt får en snabb utvecklingskurva.

Formella krav
  • Meriterande med högskoleutbildning inom datavetenskap/datateknik alternativt motsvarande kunskap inom området. Stor vikt läggs vid intresse och engagemang kring utveckling.
  • Kunskaper inom .net, meriterande med kunskaper inom SQL
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som engelska
För att trivas i rollen är du öppen och prestigelös för att lära dig nya saker och utvecklas i rollen som utvecklare. Du är en engagerad och nyfiken person som trivs med att ta egna initiativ i arbetet och även ta stort ansvar för det du åstadkommer. Då företagskulturen präglas av gemensam utveckling och kunskapsutbyte trivs du med att samarbeta nära dina kollegor där du visar en vilja för att lära.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Utveckling, utvecklare, systemutvecklare, developer, programmerare, .NET, asp.net, asp, SQL,, msSQL, IT-konsult, Linux, nätverk, server, konsult, IT, teknik, network, tekniker
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.