Junior systemutvecklare / Back-end / C# / JavaScript / HTML till Billecta

Junior systemutvecklare / Back-end / C# / JavaScript / HTML till Billecta

Är du i början av din karriär och vill arbeta som systemutvecklare på ett företag där du har möjlighet att påverka utvecklingen av företagets produkt? Har du kunskaper i C#, JavaScript och HTML och brinner för att hela tiden fortsätta lära och utvecklas? Hos Billecta erbjuds du en möjlighet att snabbt utvecklas inom systemutveckling på ett företag där det råder ett öppet klimat där du uppmuntras till att ifrågasätta och komma med initiativ.

Om företagetBillecta tillhandahåller en systemlösning som automatiserar hela fakturaflödet - från skapande av faktura till avstämning av inkommande betalningar och bokföring, inklusive eventuell kravhantering. Med hjälp av deras kraftfulla WebAPI kan de integrera alla typer av moderna system, såsom affärs-, orderhantering-, CRM-, tidrapportering- och bokföringssystem.

Billecta ingår i Savelend-koncernen och de sitter i gemensamma lokaler på Kammakargatan i Stockholm. I dagsläget söker de juniora systemutvecklare till både Billecta och Savelend då de just nu är mitt uppe i en expansions- och utvecklingsfas.

ArbetsuppgifterSom systemutvecklare hos Billecta arbetar du både med inkommande förfrågningar internt från organisationen och från företagets kunder där du sedan arbetar med att anpassa och utveckla produkten efter kundernas önskemål och behov. I rollen är det fokus på nyutveckling av företagets produkt och system samt till viss del förvaltning.

Du ingår i utvecklingsteamet och arbetar nära seniora kollegor och ni utbyter dagligen kunskap och erfarenheter och diskuterar olika lösningar tillsammans. På Billecta får du möjlighet att vara kreativ och nytänkande och du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter internt. På företaget råder ett öppet klimat där nyfikenhet, ifrågasättande och initiativ uppmuntras. Du får möjlighet att omsätta dina tankar och idéer till konkreta lösningar.

Formella krav
  • Minst 2 års eftergymnasial utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande
  • Goda kunskaper inom C#
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med kunskap inom JavaScript och HTML
  • Meriterande med kunskap inom Microsoft Azure
  • Meriterande med GitHub och Open source-projekt
För att trivas i rollen och på företaget ser vi att du är prestigelös och ödmjuk inför dina arbetsuppgifter. Du har ett genuint intresse för programmering och brinner för att hela tiden hitta nya lösningar och fortsätta utvecklas. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta nära tillsammans med dina kollegor och bolla idéer och lösningar i grupp. Vi ser att du inte är rädd för att ifrågasätta och komma med egna initiativ.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Billecta.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Hanna.jonsson@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: junior systemutvecklare, utvecklare, programmering, C#, JavaScript, HTML, Microsoft Azure, .net, datateknik, datavetenskap, systemvetenskap, utveckling, back-end, front-end, full stack, heltid, Stockholm, Billecta, Savelend, github, open source
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.