Junior systemansvarig till Sciety

Junior systemansvarig till Sciety

Söker du nästa steg i din karriär och har ett stort intresse för IT och teknik? Är du även intresserad av system och problemlösning? Sciety är ett snabbt växande bolag där olika systemlösningar har en central roll i verksamheten. Hos Sciety erbjuds du en varierande och omväxlande roll där du får möjlighet att utvecklas!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sciety.

Om företagetSciety är Nordens ledande investerarnätverk inom life science och digital hälsa. Bolagets verksamhet bygger på en kombination av erfarenhet från life science och finans. Bolaget har sedan start haft starkt fokus på IT för processeffektivitet, insamling och analys av data samt som ett medel att skapa kundfördelar. Sedan bolagets start 2015 har bolaget vuxit starkt och utvecklats med nya tjänster.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-systemansvarig på Sciety ansvarar du för företagets olika system. Du har ett helhetsansvar i att se över funktionalitet samt att säkerställa att systemen används på ett effektivt sätt. Sciety har idag 15 system där majoriteten är tredjepartssystem som är integrerade med varandra. Exempel på system är Office 365, Dropbox, Wordpress, HubSpot och Windows 10. Vidare innebär rollen ansvar för all kontakt med tredjepartssystemens support. Du tar ansvar för att lösa de problem som dyker upp, vilket kräver att du kan göra egna bedömningar.

Som IT-systemansvarig på Sciety kliver du in i en nyinrättad roll där du har stor möjlighet att påverka i frågor som rör systemen. För att göra det på bästa sätt ser vi att du är intresserad av nya tekniker och system.

Formella krav
Vi tror att du har någon av följande bakgrunder:
  • Avslutad högskole- eller universitetsutbildning inom datateknik eller motsvarande
  • Ett par års erfarenhet från ett mindre bolag av en roll som supporttekniker, IT-tekniker eller systemadministratör
Krav:
  • Genuint och brinnande intresse för IT och teknik
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
För att lyckas i tjänsten som IT-systemansvarig hos Sciety tror vi att du motiveras av problemlösning samt har intresset och förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Du är noggrann och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalité. Vidare är du ansvarstagande med förmågan att driva ditt arbete framåt.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Grev Turegatan 26
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemansvarig, systemförvaltning, systemförvaltare, systemansvarig, systemadmin, systemadministratör, Office365, Windows 10, teknik, tech, IT, heltid, Stockholm, Sciety
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!