Junior systemadministratör till Mercur Solutions AB

Junior systemadministratör till Mercur Solutions AB

Har du goda kunskaper i Linux och vill ta dig an en ny utmaning i en nyetablerad roll som systemadministratör till Mercur? En tjänst där du ges stor möjlighet att påverka din egen framgång men även får utveckla rollen i linje med företagets behov. Vi söker dig som trivs i en social roll med ett stort intresse för datorer.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Mercur Solutions AB.

Om företagetMercur levererar lösningar inom Business Intelligence till bolag och organisationer såväl i Sverige som i Europa, kombinerat med ett kvalificerat konsultstöd. Detta sker genom den egenutvecklade standardapplikationen för verksamhetsstyrning och beslutsstöd som implementeras och anpassas efter kundernas behov. Mercur Business Control används exempelvis för budget, prognos, rapportering och analys.
Idag har Mercur drygt 300 kunder, ca 85 anställda och sitter i moderna lokaler i Stockholm (Solna), Göteborg, Malmö och London.
Som företag värnar Mercur om sin personal, och du som anställd har en fri roll under ansvar.

ArbetsuppgifterDu kliver in i en nyetablerad roll med stor utvecklingspotential och möjlighet att sätta din egen prägel på tjänsten. Du har många kontaktytor och rollen är central för företaget.
Du ingår i ett team om 10 personer där du spelar en huvudroll i att administrera, drifta och övervaka Mercus interna molntjänster och de incidenter som kan uppstå. Utöver detta arbetar du med bland annat återkommande underhåll t.ex. konfiguration av molntjänsten, felsökning och åtgärder, du arbetar med backup och säkerhetskopiering kring molntjänstens servrar, administration av Linux, systemkonfigurering och förändringar.
Dina dagar är varierande och du tar dig an arbetsuppgifterna självständigt tillsammans med ditt team.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet och mycket goda kunskaper i Linux
  • Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning, exempelvis datavetenskap, YH eller cloud engineering alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet i en roll som systemadministratör
  • Erfarenhet av felsökning och molntjänster
  • Svenska obehindrat i tal och skrift
  • Erfarenhet av systemadmin i molnet
Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. Vidare uppskattar du frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och utveckla befintligt arbetssätt. Du räds inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna Strand
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemadmnistratör, linux, support, IT, Linux, Mercur, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!