Junior supporttekniker / IT-support till Charge-Amps

Junior supporttekniker / IT-support till Charge-Amps

Har du ett brinnande intresse för elteknik, elektronik eller IT med fokus på hårdvara? I tjänsten som supporttekniker får du arbeta i en varierande supportroll med inslag av service ute på fält.

Om företagetCharge-Amps är ett svenskt tillväxtbolag som har potential att bli Sveriges nya succébolag. I Sverige driver företaget såväl utveckling som produktion av marknadens smartaste och snyggaste laddningslösningar. Med en utökad produktportfölj för alla typer av elbilar och plug in hybrider i kombination med den generella utvecklingen av marknaden för e-mobility spås företagets tillväxttakt vara mycket hög.
På kontoret i Solna sitter drygt 15 medarbetare varav du är den tredje medarbetaren till supportteamet. Här uppmuntras du att komma med idéer och förslag till utveckling och kulturen präglas av ett dagligt internt samarbete. Charge-Amps befinner sig i en expansiv fas och söker nu flera individer som vill vara med och driva, men framförallt växa, verksamheten in i framtiden.

ArbetsuppgifterI rollen som supporttekniker har du kontakt med slutanvändare och beställare av Charge-Amps produkter. Ärenden inkommer vanligtvis genom mejl eller ärendesystemet Zendesk. Du har kontakt med både privatpersoner, företag och organisationer som installerat Charge-Amps lösningar men även ett nära samarbete med kollegor internt. Du hanterar varierade och olika typer av ärenden så som frågor om produkter kring laddning av elbilar, nätverk, reklamationer och marknad. Du är även behjälplig till installatörer ute på fältet och arbetar även till viss del med att felsöka och lösa problem med produkter ute hos kunder. Då verksamheten präglas av samarbete mellan teamen har du stöd av dina kollegor som är experter inom olika områden och du kommer även på sikt att stötta vid utbildning av nya installatörer.

Formella krav
  • Gymnasieutbildning inom elteknik, elektronik, IT eller motsvarande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av teknisk support
  • Eftergymnasial utbildning inom området
  • Kunskap inom nätverk och elektronik
  • Ytterligare språkkunskaper
  • Körkort B
  • Behörighet inom elinstallation
För att trivas i rollen ser vi att du som person har ett stort intresse för teknik. Du är kommunikativ och uppskattar både kunddialogen och att ha ett tätt samarbete med dina kollegor på kontoret. Du motiveras av problemlösning och av att hitta långsiktiga lösningar på de tekniska ärenden du hanterar. Som person uppskattar du att se möjligheter och att bidra till företagets fortsatta utveckling.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Charge-Amps har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Charge-Amps en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: support, tekniker, e-mobility, elbilar, hybrid, plug in, 2nd line, 1st line, nätverk, nätverkstekniker, installatör, installation, elektronik, el
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.