Junior skattejurist till Rödl & Partner

Junior skattejurist till Rödl & Partner

Har du minst ett års erfarenhet av att arbeta med skattejuridik och vill utvecklas inom en organisation som erbjuder dig ett stort ansvarsområde? Vi söker dig som trivs i en dynamisk omgivning och vill utvecklas inom ett internationellt bolag.

Om företagetRödl & Partner är en internationell organisation som erbjuder tjänster inom revision, affärsjuridik, redovisning och skatt. Idag har företaget cirka 4500 medarbetare i över 50 länder. Bolaget har funnits sedan 1970-talet och är en väletablerad aktör på marknaden. Den svenska organisationen består av cirka 40 medarbetare fördelade i Stockholm och Malmö. På Stockholmskontoret ges du möjligheten att arbeta kundnära i en platt organisation med såväl erfarna som mer juniora kollegor inom de olika affärsområdena.

ArbetsuppgifterI rollen som Skattejurist hos Rödl & Partner kommer du att erbjudas en tydlig kunskapsmässig utvecklingskurva i en dynamisk organisation där du snabbt får anta stort ansvar. Som skattejurist arbetar du i ett nära samarbete med övriga skattejurister samt ingår i olika tvärfunktionella projektteam sammansatta efter klientens behov.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att utkristalliseras över tid beroende på din kompetens inom olika skatteområden. En stor del av bolagets fokus är på internationella klienter. Gränsöverskridande frågeställningar, transaktionsarbete och frågor relaterat till olika nyetableringar i Sverige är uppgifter du som skattejurist kommer arbeta med. I och med att Rödl & Partner är en revisionsbyrå kommer även en stor del av ditt arbete innebära rådgivning för revisionsklienter gällande skattefrågor. För rätt person erbjuds goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Formella krav
  • Affärsjuristutbildning / Jur. kand
  • Intresse för skatterätt
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare relevant arbetslivserfarenhet, exempelvis från skatteverket
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från byrå där du arbeta med personbeskattning
  • Intresse för både nationell och internationell skatterätt
  • Kunskaper i tyska
Vi söker dig med ett genuint serviceinriktat förhållningssätt som vill arbeta inom en organisation där klienten står i fokus. Som person är du affärsmässigt orienterad i och med att du i rollen snabbt behöver kunna sätta dig in i dina klienters affär. Vidare är du prestigelös och pragmatisk då ditt dagliga arbete kommer vara högst varierande. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor inom andra affärsområden för att tillgodose klientens helhetsbehov.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Rödl & Partner.

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.