Junior säljare till Sortera Recycling

Junior säljare till Sortera Recycling

Har du drivet att göra affärer samt ett starkt fokus på resultat och affärsmässighet? Är du en positiv teamspelare som skapar arbetsglädje? Miljöorienterade Sortera Recycling söker nu två juniora säljare till sitt team i Liljeholmen, där du kommer få verktyg för att bli en vass säljare och på sikt kunna avancera inom företaget!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sortera Recycling.

Om företagetSortera Group är ett nordiskt miljöbolag som grundades 2006 med en vision om att skapa en avfallsentreprenör som kunde hjälpa bygg- och anläggningsföretag att bli av med sitt byggavfall på ett så miljövänligt, effektivt och ekonomiskt sätt som möjligt. Sortera är Sveriges ledande aktör inom anläggningsavfall, och genom sina tre affärsområden Recycling, Industry och Materials strävar de efter att vara den främsta miljöentreprenören på den nordiska marknaden. Med drygt 400 medarbetare och en omsättning på över 1,5 miljard kronor bedriver Sortera verksamhet i egen regi från försäljning, insamling och behandling till återanvändning och återvinning.

Sortera Recycling erbjuder produkter och tjänster privatpersoner och bygg- och anläggningsföretag i form av byggsäckar, kärl och containrar samt tjänster för hämtning av avfall, sugbilstjänster, asbestsanering, höghöjdslyft och dylikt - kostnadseffektivt och resurssnålt.

2017 blev också BIG BAG Group AB en del av Sortera Recycling, vilket innebar en addering av flexiblare lösningar för Sortera Recyclings mindre kunders behov.

Sortera Recycling söker nu två juniora säljare, en direkt till Recycling och en till BIG BAG. Sortera Recycling erbjuder en gedigen onboarding, en generös grundlön med provision, en långsiktig karriär inom säljyrket samt möjligheten att arbeta med trevliga kollegor i en växande bransch! För mer information, besök https://sortera.se.

ArbetsuppgifterSom junior säljare hos Sortera Recycling kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att vårda och utveckla relationerna med Sortera Recyclings redan befintliga kunder. Dina arbetsuppgifter kommer också innefatta att bearbeta nya kunder samt att kontakta företag som någon gång tidigare varit kund hos Sortera Recycling men inte är det idag. Att jobba med kund-event kommer också vara en viktig men mindre del av arbetet där du anordnar eventen och träffar kunder på plats tillsammans med de övriga säljarna. Du arbetar mot en budget och individuella mål som följer upp kontinuerligt med försäljningschefen. Rollen innebär stor utvecklingspotential för rätt person där tanken är att man efter ett till två år ska kunna avancera i rollen som säljare och gå alltmer mot utesälj.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har god vana vid att arbeta med telefon som ditt främsta arbetsredskap
  • Du har erfarenhet av tidigare försäljning eller kundnära, servicerelaterade arbetsuppgifter
  • Du talar och skriver på svenska obehindrat
  • B-körkort är meriterande
För att passa in i den här rollen har du fallenhet för kundservice och tycker om både nykundsbearbetning samt att bygga och stärka kundrelationer. Sortera ger dig de verktyg du behöver för att lyckas, och de krav som ställs är att du har en nyfikenhet, vilja och ett engagemang för att lära. Du är tävlingsinriktad, motiveras av goda resultat och utmanar dig själv. Du driver dina affärer självständigt och uppnår dina mål med en positiv attityd och professionell framtoning. Slutligen är du en teamplayer som inte bara tycker om att tävla emot dina kollegor, utan som också ser till att lyfta gruppen, strävar mot gemensamma mål och sprider glädje på din arbetsplats!

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Liljeholmen, Stockholm
Lön: Grundlön (enligt överenskommelse) + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, innesäljare, innesälj, B2B, B2C, kundrelationer, kundservice, sales, nykundsbearbetning, eventsälj, eventsäljare, Sortera, recycling, bigbag, miljö, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!