Junior säljare / Företagssäljare / Innesäljare till Tre

Junior säljare / Företagssäljare / Innesäljare till Tre

Vill du arbeta i en spännande roll inom försäljning på ett stort och snabbt växande företag inom telekombranschen? Hos Tre erbjuds du en rolig och utvecklande arbetsplats med möjlighet att starta din karriär och skaffa dig erfarenhet inom försäljning.

Om företagetTre är idag ett av de största telekomföretagen på den svenska marknaden och ambitionen är att fortsätta växa och utvecklas för att göra det lättare för sina kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Dessutom har Tre för sjätte året i rad utsetts till en av Sveriges tio bästa arbetsplatser!

Tre har nyligen flyttat in i nya kontorslokaler vid Globen och har tillgång till närliggande caféer och restauranger, egen matsal, spelrum, privat gym samt träningsmöjligheter på taket.

ArbetsuppgifterI din roll som säljare arbetar du mot nya företagskunder och ser över deras nuvarande och kommande behov av mobila företagslösningar. Du skapar offerter i kombination med att presentera erbjudanden och lösningar till potentiella kunder över telefon. Du tillhör ett team om fem till åtta personer där ni gemensamt arbetar mot att nå teamets mål samtidigt som du också jobbar för att nå dina individuella mål.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av försäljning/service över telefon är starkt meriterande
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas i rollen som säljare hos Tre är du kommunikativ och socialt säker och tycker om att ta kontakt med nya människor. Du har lätt för att bygga långsiktiga relationer och tycker det är roligt att få bygga upp din egen kundstock. För att lyckas i rollen är du resultatdriven och tycker om att arbeta mot tydligt uppsatta mål och du tar stort ansvar för dina egna resultat. Då samarbete är en del av framgången är det viktigt att du är en lagspelare som stöttar dina kollegor. Vi ser också att du har ett stort engagemang och intresse för Tre och att du ser en karriär och framtid inom företaget.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Tre.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Johanneshov
Lön: Fast månadslön plus provision

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: företagssäljare, innesäljare, säljare, Tre, telekom, provision, heltid, B2B, telefon, telefonförsäljning, telecombranschen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.