Junior säljare / Företagssäljare / Innesäljare till Tre

Junior säljare / Företagssäljare / Innesäljare till Tre

Tar du studenten eller är nyexaminerad till sommaren och har ett intresse för B2B-försäljning? Här ges du möjligheten att starta din karriär som säljare hos väletablerade telekomföretaget Tre.

Om företagetTre är idag ett av de största telekomföretagen på den svenska marknaden och ambitionen är att fortsätta växa och utvecklas för att göra det lättare för sina kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Dessutom har Tre för sjätte året i rad utsetts till en av Sveriges tio bästa arbetsplatser!

Tre har nyligen flyttat in i nya kontorslokaler vid Globen och har tillgång till närliggande caféer och restauranger, egen matsal, spelrum, privat gym samt träningsmöjligheter på taket.

ArbetsuppgifterSom säljare på Tre arbetar du med utgående samtal till nya potentiella företagskunder. I rollen kombinerar du din sociala förmåga och ditt intresse för försäljning för att på bästa sätt identifiera och se över kundens behov av mobila företagslösningar. Du informerar och förmedlar information om de produkter som Tre erbjuder för att sedan presentera ett förslag på den bästa lösningen för kunden. I den här rollen får du möjlighet att utveckla dina kunskaper och erfarenheter inom försäljning och du får en chans att knyta externa kontakter och bredda ditt nätverk internt hos Tre.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning, gärna över telefon
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas i rollen som säljare hos Tre är du kommunikativ och socialt säker och tycker om att ta kontakt med nya människor. Du har lätt för att bygga långsiktiga relationer och tycker det är roligt att få bygga upp din egen kundstock. För att lyckas i rollen är du resultatdriven och tycker om att arbeta mot tydligt uppsatta mål och du tar stort ansvar för dina egna resultat. Då samarbete är en del av framgången är det viktigt att du är en lagspelare som stöttar dina kollegor. Vi ser också att du har ett stort engagemang och intresse för Tre och att du ser en karriär och framtid inom företaget.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Tre.

Start: Juni
Plats: Stockholm, Johanneshov
Lön: Fast månadslön plus provision

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: företagssäljare, innesäljare, säljare, Tre, telekom, provision, heltid, B2B, telefon, telefonförsäljning, telecombranschen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.