Junior redovisningassistent/ekonomiassistent till Global Redovisning

Junior redovisningassistent/ekonomiassistent till Global Redovisning

Har du ett stort intresse för ekonomi? Söker du en roll där du kan utvecklas långsiktigt och få möjlighet att ta stort eget ansvar? Global Redovisning söker just nu en junior redovisningsassistent som vill vara med på deras resa!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Global Redovisning.

Om företagetGlobal Redovisning är en familjär byrå som erbjuder redovisningstjänster till främst fåmansföretag men även till större internationella koncerner. De arbetar i nära samarbete med sina kunder för att vara en Trusted Business Advisor - alltså kundens första kontaktpunkt i allting som rör företagets ekonomi.

Global har en nisch i den tjänst som benämns "Ekonomisupport", som praktiskt går ut på att vara kundens ekonomiavdelning med allt vad det innebär. Denna avdelning har i stort sett daglig kontakt med kunderna, med ett dedikerat team som sköter hela funktionen.

Global Redovisning har funnits i 20 år och består av ett ungt team med fokus på service mot sina kunder. Bolaget är i tillväxtfas och möjligheten till personlig utveckling och tidiga ansvarsområden är stor.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningsassistent är du i första hand behjälplig byråns redovisningsekonomer. I rollen kommer du få en gedigen upplärning där du med handledning från de befintliga redovisningsassistenterna får utvecklas till att bli en självständig redovisningsassistent. Målet är att du ska hantera bland annat:
  • Löpande bokföring
  • Fakturahantering och lön
  • Deklarationer
  • Ekonomisupport
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av ekonomiarbete, som till exempel bokföring och fakturahantering är meriterande
  • Du har god dator-och systemvana, gärna från något ekonomisystem
  • Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift
Vi tror att du som söker är en lugn och trygg person som trivs i en roll där du får möjlighet att utvecklas inom redovisning. Du vågar ta egna initiativ och vill gärna ta för dig nya arbetsuppgifter. Du är därtill en person som alltid har struktur och ordning i ditt arbete och du ser alltid till att leverera med noggrannhet. Du arbetar självgående och driver ditt arbete på egen hand samtidigt som du fungerar bra i teamet och i kontakten med kunder. Tempot i arbetet är stundtals högt och därför är det även viktigt att du är stresstålig och trivs med ett varierande arbetstempo.

Övrig information
Start: oktober
Plats: Vasatan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningassistent, redovisning, ekonomiassistent, assistent, ekonomi, bokföring, fakturahantering, reskontra, ekonomisupport, lön, deklaration, Global Redovisning, löpande redovisning, leverantörsreskontra, kundreskontra, löpande bokföring, månadsbokslut, utlägg, heltid, rekrytering.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!