Junior projektledare till Folkefinans

Junior projektledare till Folkefinans

Är du i början av din karriär inom projektledning och vill bli en del av ett mindre och flexibelt bolag? Trivs du i en roll med eget ansvar? Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom projektledning hos ett växande finansbolag.

Om företagetFolkefinans AS är ett norsk kredit- och finansbolag under tillsyn av Norska Finansinspektionen. Folkefinans erbjuder finansiella tjänster till privatpersoner genom enkla, flexibla lån och digitaliserade processer. Lån erbjuds till konkurrenskraftiga villkor och som ett komplement till traditionella banker. Kontinuerliga förbättringar av existerande produkter och implementering av nya innovativa produkter har gjort Folkefinans till en av de största aktörerna inom mindre krediter till privatpersoner.

Företaget finns i Sverige och Norge och har idag 22 medarbetare. Majoriteten av dessa sitter i nya och fräscha lokaler i centrala Stockholm. Som medarbetare hos Folkefinans erbjuds du en roll i en platt organisation där medarbetarna uppmuntras att dela med sig av sina idéer och även hålla nära kontakt med andra avdelningar. Du kommer att rapportera till CCO.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare ansvarar du för en portfölj med några större projekt samt några mindre projekt. Du ansvarar för att driva samtliga delar av projekten och hitta vägen till slutresultatet. Du undersöker och säkerställer att övergripande strategier implementeras på rätt sätt och agerar bollplank gentemot olika funktioner i detta. Projekten kan komma att drivas över olika affärsområden och du ansvarar då för att ta action och stötta i olika delar av organisationen för att kunna genomföra projektet.

Du ansvarar för att sätta upp ramar och definiera tillvägagångssätt i dina projekt. Projekten kommer från ledningsgruppen och utgår från en årsplan som kan komma att modifieras under året beroende på företagets riktning. En naturlig del i arbetet är att ha kontakt med flera olika delar av företaget.

Du samarbetar nära och agerar som en "Gatekeeper" gentemot IT - avdelningen då du ansvarar för verktyget där ärenden från verksamheten inkommer. Du hanterar inkommande ärenden vilket kan resultera i ett mindre projekt alternativt att du eskalerar vidare ärendet till en exempelvis en utvecklare. I din roll som projektledare följer du däremot fortsatt upp ärendet/projektet till dess att det är avslutat.

Exempel på projekt kan vara implementation av en ny produkt med flera avdelningar involverade eller ett mer operativt projekt inom ett speciellt affärsområde.

Formella krav
  • Relevant akademisk examen
  • Minst 1 års erfarenhet av projektledning, gärna inom finanssektorn.
  • Meriterande med grundläggande kunskap och intresse inom bank och finans samt IT.
  • Meriterande om du arbetat i finanssektorn, tillhört ett IT-team eller har kännedom om risk och/eller Change management.
  • Flytande engelska i tal och skrift, meriterande med annat nordiskt språk
Som person trivs du i ett arbete där du självständigt får driva dina ansvarsområden framåt. För att lyckas i den här rollen är du strukturerad och har ett brinnande intresse för projektledning. Vidare är du lösningsfokuserad till din natur och du visar ansvarstagande och engagemang för arbetet. Som person trivs du i ett klimat där man arbetar tillsammans och har en positiv approach då man hjälper varandra när det behövs. I en roll med många kontaktytor ser vi att du är en skicklig kommunikatör. Du är van vid att arbeta tillsammans med andra och trivs i en föränderlig miljö och kan ändra fokus om arbetet kräver det.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Folkefinans.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Skrapan - Götgatan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, PL, project manager, project management, projekt, verksamhetsutveckling, stockholm, finans, bank, IT, teknik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.