Junior projektassistent / Projektsamordnare

Junior projektassistent / Projektsamordnare

Har du en utbildning inom projektledning eller fastighetsförvaltning? Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbete i projekt? Vi söker nu en driven projektassistent för vår kunds räkning!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBravura söker nu för kunds räkning en Drifttekniker där du kommer att få mer information om företaget längre fram i processen, senast vid en intervju.

ArbetsuppgifterI rollen som projektassistent ansvara du för att stötta projektorganisationen i det dagliga arbetet. Detta innebär att du ansvarar för administrativ uppföljning, inkluderande fakturering och budgetarbete. Vidare ansvarar du för support i projektsystem exempelvis Microsoft Projects Online och MyMCS/FMS. Du kommer även få ansvara för projektledning i en mindre skala som innebär planering, utförande och uppföljning från projektstart till projektavslut.

Anställning inleds med en gedigen introduktion och utbildning för att få rätt förutsättningar för att lyckas i rollen.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning samt eftergymnasial utbildning inom projektledning, fastighetsförvaltare eller liknande
  • Tidigare erfarenhet av arbete i projekt och administrativa uppgifter
  • Goda datakunskaper och behärskar Office-paketet
  • Erfarenhet och kunskap inom kalkylering och upprättande av anbudsbrev.
  • Förståelse och kunskap om allmänna bestämmelser inom utförandeentreprenader och totalentreprenader.
  • Stor ekonomisk förståelse.
  • Meriterande med förståelse och kunskap om regelverk och föreskrifter, t ex BBR, AFS samt AB & ABT.
Vi söker dig som är positiv och kommunikativ som person. Du är driven och initiativtagande med ett stort intresse till verksamheten och företagets framgång. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter samtidigt som du uppskattar att arbeta tillsammans med dina kollegor. Vidare är du noggrann och strukturerad som person med god förmåga att planera och driva ditt arbete framåt. Därtill är du är prestationsorienterad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem där din motivation ligger i möjligheten att utvecklas.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektassistent, projektsamordnare, projektledning, fastighetsförvaltare, heltid, konsultuppdrag, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!