Junior projektör / Projekt / Tekniker till Eltel

Junior projektör / Projekt / Tekniker till Eltel

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta på ett etablerat företag inom fiberbranschen? Vi söker dig som trivs med variation i ditt arbete och är bekväm med att fatta egna beslut.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel Networks har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel Networks en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetEltel Networks är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. De arbetar med flera av landets största operatörer inom telekom. Företaget är inne i en expansiv fas och söker därför medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion.

ArbetsuppgifterSom junior projektör har du det övergripande ansvaret för att planera, leda och driva dina projekt. I rollen som projektör ansvarar du för att bygga ut, flytta eller rasera delar på stationen. Arbetet innebär varierade arbetsuppgifter som bland annat att flytta en switch, ett skåp till att tömma och flytta en hel våning med utrustning. Som projektör planerar du och följer upp arbetet, både från kontoret samt fältet. Du har tät dialog med teknikerna på fältet även om arbetet mestadels sker på kontoret. På sikt finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna inom teknik, produktion eller liknande.
  • Meriterande med relevant eftergymnasial utbildning
  • Goda datorkunskaper
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Fibervana eller kunskap av fiber
Vi tror att du som söker tjänsten är noggrann, strukturerad och har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du är duktig på att hantera hög arbetsbelastning samt vet hur du ska driva dina egna processer framåt. Du har förmågan att agera snabbt och är bekväm med att fatta beslut och agerar utifrån dessa. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet, kommunikation och att du trivs i ett högt tempo.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Bromma
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projekt, projektering, projektör, projektledning, fiber, nät, CAD, teknik, teknisk, telekom, entreprenad, heltid, Nätdesigner, projektledare, administration, administratör, fiberkoordinator, junior projektledare, teknik, projektering, projektör, projektledning, fiber, nät, telekom, entreprenad, koppar, internet, bredband, Stockholm, nod
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!