Junior produktutvecklare inom kosmetik till Paragon Nordic

Junior produktutvecklare inom kosmetik till Paragon Nordic

Är du nyexad kemist och vill arbeta med produktutveckling inom kosmetik? Vill du vara med och ta fram nästa generations hållbara kosmetikprodukter? Hos Paragon Nordic ges du möjlighet att växa in i rollen som produktutvecklare. Företaget präglas av god stämning där arbetsmiljö och trivsel värderas högt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Paragon Nordic.

Om företagetParagon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom hudvård och styling, industri, hushåll, sport och fritid och livsmedel åt deras kunders varumärken. Paragon Nordic arbetar med att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar de hundratals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp. Paragon Nordic har funnits i mer än 60 år med totalt cirka 200 anställda idag. Företagets produktionsenheter ligger i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Företaget erbjuder goda förmåner samt värderar arbetsmiljö och trivsel högt vilket en låg personalomsättning vittnar om.

Du tillhör avdelningen för produktutveckling som har bred och djup kompetens inom olika affärsområden.

ArbetsuppgifterSom produktutvecklare hos Paragon Nordic arbetar du främst mot kosmetik och har ansvar för flertalet egna produktutvecklingsprojekt där du arbetar tätt med övriga avdelningar. Du är med i framtagandet av nya produkter ändå från kund-idé fram till färdig produkt. Rollen innefattar bland annat olika arbetsuppgifter såsom beställning av råvaror för produkter, planering för stabilitetsprogram, labb, utveckling för att produkten kan produceras i stor skala, dokumentation och skapande av rapporter och blandningsinstruktioner. Rollen som produktutvecklare anpassas efter din kompetens och erfarenhetsnivå.

Formella krav
  • Avslutad högskoleutbildning inom tekniska eller naturvetenskapliga ämnen exempelvis inom farmaci, toxiologi, dermatologi, medicin, kemi eller motsvarande utbildning
  • Intresse för utveckling av kosmetik
  • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
För att trivas i rollen är du nyfiken som person och det faller sig naturligt att ta egna initiativ. Du är handlingskraftig och ser vad som behöver göras då du i denna roll driver ditt eget arbete framåt. Du trivs i en miljö där du arbetar tätt med dina kolleger och där ni hjälper och stöttar varandra men i grunden är du lösningsorienterad och ser vägar att gå och hur arbetet ska utföras. Som produktutvecklare är det av vikt att du har en god struktur på ditt arbete och håller en hög nivå på noggrannhet och detaljer i arbetet. För denna roll värdesätter vi dina personliga egenskaper och det finns stor möjlighet att växa in i rollen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vallentuna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktutvecklare, Paragon nordic, kosmetik, kemi, farmaci, toxiologi, dermatologi, medicin, kemi
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!