Junior produktionsingenjör / civilingenjör till Trimble AB

Junior produktionsingenjör / civilingenjör till Trimble AB

Har du nyligen avslutat dina civilingenjörsstudier inom teknik och vill arbeta på ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Hos Trimble får du möjlighet att påbörja din karriär med mycket erfarna och kompetenta kollegor.

Om företagetTrimble AB är den svenska delen av den internationella Trimblekoncernen och är beläget i Danderyd norr om Stockholm. Trimble AB har ca 290 anställda. Verksamheten är inriktad på utveckling samt produktion av elektrooptiska mätsystem för lantmäteri, bygg- och anläggningsindustri.

Trimbles produkter är högteknologiska med egenutvecklade lösningar och företaget genomsyras av ett högt innovationsklimat. Trimble har 8500 anställda globalt fördelade på 35 platser runt om i världen och finns representerade i alla världsdelar.

Vi söker en produktionsingenjör till Trimbles produktionsteknikavdelning. Du blir en del av en grupp på 10 personer som arbetar i nära samarbete med produktutvecklingen som sker i Danderyd, Paris och Tyskland och du får därmed möjlighet att arbeta i teknisk framkant i en internationell miljö.

ArbetsuppgifterSom produktionsingenjör arbetar du med högteknologiska produkter inom elektronik, mekanik eller optik. Med hjälp av dina kollegor kommer du erbjudas möjligheten att utvecklas i en roll som innebär avancerad felsökning, analys och åtgärd av produktionsavvikelser. Du utvecklar och implementerar processer samt arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling av arbetsmetoder, produktionsverktyg och produkter. Vidare kommer du arbeta med uppbyggnad av testutrustningar och test av dessa. I arbetsuppgifterna ingår även arbete med statistik processkontroll för att identifiera felkällor och förbättra produktionsprocesser, produkter och produktionsverktyg.

På sikt kommer du även att utbilda reparationspersonal på felsökning och reparationer. Rollen innebär också att du deltar proaktivt som kravställare i utvecklingsprocessen av nya produkter för att tillsammans med R&D förbättra producerbarheten.

Tjänsteresor kan förekomma.

Formella krav
  • Civilingenjör med inriktning mot optik, fysik, mekanik eller elektronik
  • Starkt meriterande med någon typ av teknisk arbetslivserfarenhet
  • Du bör besitta en nyfikenhet och grundläggande förståelse för högteknologiska produkter
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Vi söker dig som är noggrann och strukturerad. Du finner arbetsglädje i felsökning och analytiska arbetsuppgifter samtidigt som du har en kommunikativ förmåga och är serviceinriktad. För att trivas i rollen söker vi dig som tycker om att arbeta såväl i projektform som enskilt, samt sätter upp egna mål för att lyckas.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Danderyd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.