Junior orderhanterare / ordersamordning / till Life Science-bolag

Junior orderhanterare / ordersamordning / till Life Science-bolag

Vill du arbeta på ett tillväxtbolag med högkvalitativa forskningsprodukter inom Life Science-området? Vi söker en noggrann och resultatorienterad person till en tjänst som orderhanterare på Atlas Antibodies.

Om företagetAtlas Antibodies grundades 2006 och har vuxit organiskt sedan starten. Bolaget har idag cirka 55 anställda som utvecklar, producerar, marknadsför och säljer antikroppar till forskare, labb och sjukhus runt om i världen med fokus på frågeställningar inom bland annat cancerdiagnostik. Atlas Antibodies befinner sig i en spännande expansionsfas och söker nu en medarbetare till sin logistikavdelning.

ArbetsuppgifterI rollen som orderhanterare ingår du i teamet som ansvarar för att behandla kundorders. Du pipetterar, etiketterar och förpackar inkomna orders. Altas Antibodies har kunder över hela världen vilket innebär att det kommer in mycket orders över natten som måste behandlas under nästkommande dag.

Utöver orderhantering ansvarar du tillsammans med logistikansvarig för all administration med fraktbolag och tullmyndigheter i samband med orders och leveranser. I rollen ingår även kvalitetskontroller som exempelvis lagerinventering. Arbetet innebär också aktivt deltagande i förbättring och effektivisering av processerna.

Formella krav
  • Något års erfarenhet från lager/logistik
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska
Vi söker dig som trivs med att arbeta med rutinbaserade arbetsuppgifter som kräver stor noggrannhet. Du är effektiv i ditt sätt att arbeta och vet vad det innebär att arbeta mot en daglig deadline. Därtill har du förmågan att verka i en miljö som präglas av att hela tiden effektivisera och förbättra arbetsprocesser, och du tycker om att påverka dina processer. Du är duktig på att lösa problem som uppstår i samband med order/leveranser. Vi tror också att du är en person som värdesätter ett gott samarbete och gillar att arbeta mot uppsatta mål.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Bromma, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: logistik, shipping, logistics, order, orderhantering, orderhanterare, orderbehandlare, ordermottagare, orderadministratör, ordersamordnare, koordinera, koordinator, antikroppar, life science, bioteknik, biomedicin, Atlas antibodies, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.